8/2 2023

Zlatan er tilbage: Jeg er stadig gud

Zlatan Ibrahimovic er tilbage på træningsbanen for kriseramte AC Milan, men kritik er angriberen vant til, fordi han stadig er nummer et.

Zlatan Ibrahimovic er tilbage på træningsbanen for kriseramte AC Milan, men kritik er angriberen vant til, fordi han stadig er nummer et.

Serie A

28. runde
søn 2. apr 18:45

NAP

vs

ACM

- Jeg er stadig gud.

Sådan starter Zlatan Ibrahimovic interviewet med det italienske medie, Sport Mediaset, da han bliver spurgt om, hvordan han føler sig efter at have været så længe ude med en skade.

Den 41-årige svensker har ikke spillet et eneste minus for AC Milan i denne sæson, da han har været knæskadet siden maj sidste år.

Men nu er han tilbage på træningsbanen, og det er med samme selvtillid som altid, og det er til trods for, at det går skidt for Milan-mandskabet. 

- Jeg er stadig nummer et. Nu er jeg tilbage, og musikken vil ændre sig.

- Jeg har så meget lyst, og jeg vil gøre så mange ting, nu hvor jeg har mistet så meget de sidste syv-otte måneder, siger Ibrahimovic til Sport Mediaset.

Angriberen har kunne se sit hold været spillemæssigt udfordret de seneste uger, hvor det ikke er blevet til en sejr i de sidste syv kampe.

Men det praller af på Ibrahimovic. 

-  Er holdet i krise? Det er normalt med kritik. De kritiserer aldrig, når du er i toppen. De har kritiseret mig de seneste 25 år, fordi jeg er nummer et. Jeg er vant til det.

- Jeg er tilbage på holdet, og det går godt. Jeg føler mig fri på og uden for banen. Genoptræningen går som planlagt, og jeg er snart helt tilbage, understreger svenskeren.

Det vides endnu ikke, hvornår Zlatan Ibrahimovic vil være at finde på banen, men næste opgave for at få rettet skuden for AC Milan er på fredag mod Torino.

Læs også

Zlatan er tilbage i træning for kriseramte Milan

Inter vandt derby over uinspirerende Milan på nyt Lautaro-mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0