12/5 2021

Zidane: Vil ikke bruge mere tid på dommerne

Zinedine Zidane gør det klart, at han ikke vil høre mere snak om dommerne efter en speciel VAR-situation i søndagens opgør mod Sevilla.

Zinedine Zidane gør det klart, at han ikke vil høre mere snak om dommerne efter en speciel VAR-situation i søndagens opgør mod Sevilla.

Efter Barcelona snublede mod Levante tirsdag aften, så virker det til, at de spanske mesterskab skal afgøres mellem Atletico Madrid eller Real Madrid.

I weekenden spillede sidstnævnte 2-2 på hjemmebane mod Sevilla, som scorede deres andet mål efter en bizar situation.

Real fik straffespark efter en omstilling, men efter et VAR-tjek endte dommeren med at dømme straffe til Sevilla, da en Real-spiller havde hånd på i feltet før omstillingen.

Situationen har fået medierne i Spanien til gløde, men Zinedine Zidane vil ikke tale mere om dommerne inden opgøret mod Granada.

- Jeg gider ikke tale om det mere. Jeg har tro på fodbolden, og på, at alle gør deres job. Jeg kommer ikke til at sige mere, for det vil skabe for meget snak.

- Sæsonen har været meget lang, og der har været både gode- og dårlige momenter, men jeg vil ikke sige, at det har været en dårlig sæson.

Zidane og Real møder Granada på udebane torsdag aften kl. 22. 

Læs også

UEFA åbner sag mod Real, Barca og Juve

Bale-agent om Real-bænk: Fint med den løn

Reals Mendy har skinnebensbetændelse

Camavinga: Bayern- og Real-snak smigrer

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0