31/1 2023

Zidan er glad for FCN-retur: Har tænkt på det i noget tid

Zidan Sertdemir fortæller, at han i noget tid har tænkt på at vende tilbage til FC Nordsjælland, og han er glad for, at det nu kan lade sig gøre. 

Zidan Sertdemir fortæller, at han i noget tid har tænkt på at vende tilbage til FC Nordsjælland, og han er glad for, at det nu kan lade sig gøre. 

Bundesliga

26. runde
lørdag 13:30

S04

vs

LEV

Zidan Sertdemir blev i sommeren 2021 solgt fra FC Nordsjælland til Bayer Leverkusen, men nu vender han tilbage. 

FCN har netop hentet den 17-årige dansker hjem, og han fortæller i den forbindelse, at han længe har været interesseret i at komme hjem. 

- Jeg har tænkt på at vende tilbage i et stykke tid nu, og derfor blev jeg glad for, at interessen var gengældt. 

- De har lagt en god plan for mig, og jeg føler, at det er den helt rette i forhold til at udvikle mig endnu mere både som spiller og som person, så jeg glæder mig virkelig til at komme i gang i FCN igen.

- Jeg kender Johannes (Hoff Thorup, red.) fra min tid på akademiet, og det spillede selvfølgelig også ind, at jeg ved, hvad han står for. 

- Min udviklingskurve har altid været stigende her i FCN, og jeg synes, at klubben har et godt sigte med både holdet og mig personligt, så jeg er sikker på, at det vil hjælpe min udvikling yderligere på vej.

- Lige nu håber jeg bare, at jeg i løbet af foråret kan komme godt i gang, få nogle kampe og spille mig bedre og bedre ind på holdet med et mål om at kunne gøre en forskel for holdet og klubben, fortæller Sertdemir til FCN's hjemmeside. 

Zidan Sertdemir nåede at spille tre kampe for Bayer Leverkusens førstehold. 

Læs også

Officielt: FCN henter Zidan Sertdemir hjem

Leverkusen-boss til bold.dk: Dansk stortalent er ikke til salg

Sertdemir og Bardghji på fornem liste med de 60 største talenter

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0