22/6 2021

Yussuf om bizart mål: For træt til returløb

Yussuf Poulsen siger om sit mærkelige 2-0-mål, at han for første gang i sit liv var for træt til at løbe tilbage. Så stod jeg i den helt rigtige vinkel, siger danskeren.

Yussuf Poulsen siger om sit mærkelige 2-0-mål, at han for første gang i sit liv var for træt til at løbe tilbage. Så stod jeg i den helt rigtige vinkel, siger danskeren.

EM Gruppe B

3. runde
FT

RUS

1 - 4

DAN

38'
0 1
Mikkel Damsgaard
Mål
59'
0 2
Yussuf Poulsen
Mål
70'
1 2
Artem Dzyuba
Mål på straffe
79'
1 3
Andreas Christensen
Mål
82'
1 4
Joakim Mæhle
Mål

Danmark fik en kæmpe foræring af russerne efter en times spil af mandagens gruppefinale i Parken, som endte med en dansk 4-1-triumf.

Her opsnappede Yussuf Poulsen en tilbagelægning mod Ruslands målmand og scorede så let som ingenting til 2-0, hvilket han efterfølgende beskrev således:

- For første gang i mit liv var jeg for træt til at løbe tilbage. Jeg tror, jeg stod i den helt rigtige vinkel, så forsvarsspilleren ikke så mig, og så sker den slags. Det er fantastisk. Det var bare det rette øjeblik, siger Yussuf Poulsen ifølge UEFA.com.

Han tilføjer generelt om kampen:

- Vi mødte et hold, der forsvarede sig godt – specielt i de første 60 minutter. Så fandt vi rytmen, vi havde brug for for at bryde dem ned. Det var svært i første halvleg, men vi gjorde, hvad der var nødvendigt. Det var et fantastisk mål af Damsgaard, siger Yussuf Poulsen.

Danmark er med sejren klar til ottendedelsfinalen mod Wales på lørdag i Amsterdam.

Læs også

Schmeichel: Vi har en fantastisk chance nu

Hjulmand: AC er blandt de bedste forsvarere

Ramt Rusland-anfører: Undskyld - vi var lort

Finland-chef: Danmark fortjener andenplads

DK tjekkede livescore: Vanvid at juble før tid

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0