22/1 2022

Xhaka ændrer ikke hård stil: Sådan jeg er

Arsenals Granit Xhaka vil gerne forbedre sit spil i forhold til de mange røde kort, men grundlæggende kan han ikke ændre på det, da det er sådan han er, siger han.

Arsenals Granit Xhaka vil gerne forbedre sit spil i forhold til de mange røde kort, men grundlæggende kan han ikke ændre på det, da det er sådan han er, siger han.

Schweiziske Granit Xhaka er vel det, man kalde en hard hitter.

Da Arsenal røg ud af den engelske Carabao Cup i semifinalen, fik Granit Xhaka sit femte røde kort for The Gunners i den første af de to opgør mod Liverpool.

Efter kampen undskyldte Xhaka for udvisningen, der allerede faldt efter 24 minutter, da Diogo Jota blev nedlagt med en fod i maven.

Nu siger den schweiziske midtbanemand i et interview med Sky Sports at han røver at forbedre den del af sit spil, men at det også er en del af ham og hans spillestil, som er svær at ændre på.

- Det er, sådan jeg er. Jeg kan ikke ændre mig selv fra dag til anden. Selvfølgelig skal jeg forbedre mig, og jeg ved, at jeg skal forbedre mig, men hvis Jota havde taget bolden med og scoret, så havde folk spurgt, hvorfor jeg ikke stoppede ham. Nu stoppede jeg ham, og så siger folk, hvorfor fik du rødt kort.

- Jeg planlægger det ikke, men nogle gange er jeg i en position, hvor jeg skal satse 50/50. Det er selvfølgelig risky, men folk spørger altid, hvorfor jeg tager de chancer.

Arsenal lykkedes med at holde nullet, trods at de spillede i undertal i over 75 minutter. Man tabte dog returkampen på hjemmebane med 0-2.

Læs også

Xhaka undskylder for rødt: Stolt af holdet

Klopp: Hellere målet end rødt til Xhaka

Arsenal overlevede Xhaka-rødt på Anfield

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0