30/9 2022

Xavi ramt af skader: Gavi kan spille stopper

De mange skader i Barcelonas forsvar kan betyde, at midtbanespilleren Gavi kommer til at spille i midterforsvaret. Xavi mener i hvert fald sagtens, at teenageren kan spille der.

De mange skader i Barcelonas forsvar kan betyde, at midtbanespilleren Gavi kommer til at spille i midterforsvaret. Xavi mener i hvert fald sagtens, at teenageren kan spille der.

La Liga

15. runde
lør 31. dec 13:00

BAR

vs

ESP

Barcelona er blevet ramt hårdt af skader i de bageste gelleder inden lørdagens kamp mod Mallorca. Det har nu fået Xavi til at tænke i alternativer til specielt midterforsvaret.

- Det frustrerer mig. Det er et tilbageslag, men vi skal se fremad og tænke positivt, siger Xavi på fredagens pressemøde ifølge VI.

Jules Koundé, Ronald Araujo og Hector Bellerin er alle skadede, hvilket blandt andet har fået Xavi til at rykke Marc Casado op fra Barcelona Atlètic. 

Skaderne har også åbnet døren for Gerard Piqué, der ellers var på vej ud i kulden hos Barcelona. Men det kan være, at Xavi ender med at flytte en midtbanespiller ned i forsvaret, som en midlertidig løsning.

- Alle vores forsvarsspillere har kvaliteter. Jeg ser ikke på alderen. Alle kan spille. Jeg kunne for eksempel sætte en midtbanespiller ind som centerback. Det kunne være Frenkie De Jong eller Gavi. Det er bare nogle idéer. 

Barcelona spiller på Mallorca lørdag aften kl. 21:00. En sejr vil sende catalonierne forbi Real Madrid, der først spiller søndag.

Læs også

Barca-boss åbner for Messi-comeback: Ikke umuligt

Barcelonas Araujo er blevet opereret - Bellerin er også skadet

Bellerin døjer med smerter: Skal undersøges onsdag

Barca bekræfter: Koundé og Araujo er ude med skader

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0