22/10 2021

Xavi: Planen er fortsat at træne Barca en dag

Xavi Hernandez har ikke ændret sit fremtidige mål om at få lov til at træne FC Barcelona en dag. Han er dog fortsat glad i Al-Sadd også.

Xavi Hernandez har ikke ændret sit fremtidige mål om at få lov til at træne FC Barcelona en dag. Han er dog fortsat glad i Al-Sadd også.

La Liga

22. runde
I morgen 20:00

ALA

vs

BAR

Den tidligere spanske landsholds- og FC Barcelonaspiller Xavi Hernandez er i dag træner i Qatar for Al-Sadd, hvor han har været siden 2019.

Xavi har gennem hele sin trænerkarriere været klar i mælet om, at han gerne en dag ville tilbage til FC Barcelona for at være træner i klubben, og efter Joan Laporta er vendt tilbage som præsident i klubben, har rygterne om Xavi som den næste træner i klubben taget til.

I et interview med 20 minutos fortæller den 41-årige spanier da også, at Barcelona-gerningen fortsat er hans altoverskyggende mål i fremtiden.

- Planen er at træne Barcelona, det har jeg aldrig lagt skjul på. Det er mit mål og min drøm. Jeg ved ikke, om det vil ske eller ej, om de vil have brug for mig eller ej.

Men kom tilbuddet i dag, vil Xavi ikke definitivt sige, hvorvidt han ville takke ja eller nej til tilbudet.

- I øjeblikket er jeg glad i Al-Sadd og meget stolt over at være her. Hvis et tilbud kommer, vil det blive kigget på, og så vil vi træffe en beslutning, men jeg er meget glad her.

Han gør det klart, at han nyder trænergerningen og har ambitioner med den, ligesom han havde ambitioner som spiller om at hjælpe andre.

- Gennem min tid med Barca og det spanske landshold, prøvede jeg altid at gøre min del og forbedre de andre spillere, og det er noget, jeg nyder nu som træner, siger Xavi og tilføjer.

- Jeg gjorde det allerede som kaptajn, men nu som træner elsker jeg at se udviklingen af de lokale spillere velvidende, at jeg gør min del for at hjælpe, slutter Xavi af.

Xavi vandt mesterskabet i Qatar med Al-Sadd i fjor og topper også ligaen efter seks kampe i den nye sæson.

Læs også

Xavi om Barca: Vil overveje et tilbud

Suarez råder Xavi: Tag ikke til Barcelona nu

Iniesta: Xavi er klar til at tage over i Barca

Xavi: Har afvist Barcelona to gange

Xavi drømmer om Barca-retur

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0