29/1 2023

Wrexham tæt på mirakel: Skal i omkamp mod Sheffield

Wrexham, der normalt spiller i National League, spillede søndag aften 3-3 mod Sheffield United i FA Cuppen. Sheffield United, der var en mand i undertal til sidst, udlignede i overtiden. 

Wrexham, der normalt spiller i National League, spillede søndag aften 3-3 mod Sheffield United i FA Cuppen. Sheffield United, der var en mand i undertal til sidst, udlignede i overtiden. 

FA Cup

4. runde
FT

WRE

3 - 3

SHE

2'
0 1
Oli McBurnie
Mål
50'
1 1
James Jones
Mål
61'
2 1
Thomas O'Connor
Mål
65'
2 2
Oliver Norwood
Mål
71'
2 2
Daniel Jebbison
Rødt kort
86'
3 2
Paul Mullin
Mål
90'
3 3
John Egan
Mål

Upåagtede Wrexham, der blandt andet ejes af Ryan Reynolds, stod søndag aften over for en stor opgave, da de på hjemmebane mødte Sheffield United i FA Cuppen. 

Sheffield United var store favoritter, og de kom også planmæssigt foran efter et minut, da Oliver McBurnie headede gæsterne foran. 

Wrexham, der spiller tre rækker under Sheffield United, gav dog ikke op, og i anden halvleg fik de vendt opgøret. 

Først udlignede James Jones efter et langt indkast, før Thomas O'Connor sendte hjemmeholdet foran efter et hjørnespark efter en times spil. 

Hjemmepublikummet var helt oppe at køre, men de kom ned på jorden fem minutter efter, da Oliver Norwood udlignede for Sheffield. 

FA Cup-miraklet var dog stadigvæk muligt, og da Sheffield Uniteds Daniel Jebbison fik direkte rødt kort for at sparke en modstander med tyve minutter igen, så det pludselig godt ud for hjemmeholdet. 

Wrexham jagtede den mirakuløse scoring, og fire minutter før tid kom den, da Paul Mulin trillede bolden i mål efter et godt kontraangreb. 

Miraklet udeblev dog. I overtiden udlignede John Egan efter et endnu et hjørnespark, og dermed skal de to hold ud i en omkamp.

Læs også

Birmingham tvang Rovers ud i omkamp på sent mål

Medier: Sheffield United straffes med transferforbud

Ung dansker kom igen på tavlen for Sheffields talenter

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0