17/4 2021

Wolfsburg-træner: Vi lavede for mange fejl

Wolfsburg-cheftræner Oliver Glasner mener, at hans mandskab lavede for mange fejl i 2-3-nederlaget til Bayern München, men var ellers glad for præstationen.

Wolfsburg-cheftræner Oliver Glasner mener, at hans mandskab lavede for mange fejl i 2-3-nederlaget til Bayern München, men var ellers glad for præstationen.

Bundesliga

29. runde
FT

WOL

2 - 3

BMU

15'
0 1
Jamal Musiala
Mål
24'
0 2
Eric Maxim Choupo-Moting
Mål
35'
1 2
Wout Weghorst
Mål
37'
1 3
Jamal Musiala
Mål
54'
2 3
Maximilian Philipp
Mål

Wolfsburg har gang i en stærk Bundesliga-sæson, men måtte ligesom så mange andre strække våben, da Bayern München søndag kom på besøg og vandt 3-2.

Efter kampen var Wolfsburg-cheftræner Oliver Glasner fattet over nederlaget og glad for, hvad han generelt så fra sit mandskab.

Det skriver Wolfsburgs egen hjemmeside.

- Der skete, hvad jeg havde sagt på forhånd. Nemlig, at vi på alle områder havde brug for en præstation på absolut topniveau for at vinde over Bayern. Dertil lavede vi i dag for mange fejl, lyder Glasners vurdering.

- Den måde vi spillede på oppe foran og skabte chancer var skøn at se. Efter 1-3-målet kom vi tilbage igen og gjorde alt for at skaffe et point og havde også chancer til udligningen. Det var desværre ikke nok. 

- Derfor er vi naturligvis meget skuffede. På trods af det har vi set meget positivt. Til de resterende kampe ser den mentalitet, som holdet i dag igen har vist, absolut positiv ud for mig, siger østrigeren.

Efter nederlaget ligger Wolfsburg stadig nummer tre i Bundesligaen, om end man kun har et enkelt points forspring ned til Eintracht Frankfurt.

Læs også

Flick om Bayern-sejr: Begejstret for moralen

Stortalentet Musialas to mål gav Bayern sejr

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0