27/9 2021

Wind ville på tavlen i 5-1-sejr: Pisseirriterende

FC Københavns Jonas Wind nød søndagens 5-1-sejr over FC Nordsjælland, men var også pisseirriteret over, at han ikke selv fik scoret. 

FC Københavns Jonas Wind nød søndagens 5-1-sejr over FC Nordsjælland, men var også pisseirriteret over, at han ikke selv fik scoret. 

Superligaen Grundspil

10. runde
FT

FCN

1 - 5

FCK

19'
0 1
Jens Stage
Mål
49'
0 2
Mads Døhr Thychosen
Selvmål
52'
1 2
Adamo Nagalo
Mål
57'
1 3
Kevin Diks
Mål
64'
1 4
Pep Biel
Mål
80'
1 5
Isak Bergmann Johannesson
Mål

FC København gav svar på tiltale med en 5-1-sejr over FC Nordsjælland efter en skidt uge, hvor holdet tabte både topkamp mod FC Midtjylland og pokaldyst mod Nykøbing FC. 

Jens Stage, et selvmål af Mads Døhr Thychosen, Kevin Diks, Pep Biel og Isak Johannesson var folkene med sidste fod på de fem scoringer. 

Ved fire af målene var Jonas Wind involveret med en af de sidste berøringer, før den lå i nettet, men FCK-angriberen kom ikke selv på tavlen, og det var han pisseirriteret over.

- Jeg er pisseirriteret over det. Jeg vil gerne score, og jeg havde også et par muligheder. Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg var med i fire ud af de fem mål, og vi vandt 5-1, men jeg vil rigtigt gerne score, og det vil jeg gerne hver gang.

- Så det irriterer mig, at jeg ikke kom på tavlen. Men jeg kan også godt glæde mig over, at vi vandt 5-1, siger Jonas Wind.

På trods af angriberinstinktet hungrede efter mål, så nød han også at være i kreatørens rolle samt den brede palet af FCK-målscorer.

- Det er ikke sådan, at jeg siger, at det skal være mig, der scorer. Jeg er glad uanset hvad. Personligt vil jeg gerne selv score, for det er det, jeg bedst kan lide. Det er også fedt at sætte de andre op, som jeg gjorde.

- Der er en bred palet af målscorer, der byder sig til, og det er kun en fordel, at der er flere, der kan komme på tavlen. Så kan det være, det bliver mig næste gang, fortæller FCK's nummer 23. 

Kampen i Farum bød i det hele taget på flere flotte kasser, men særligt Jens Stages mål til 1-0 var lige efter fodboldens ABC, når det gælder kontra- og kombinationsspil.

- Det var et flot mål, og vi spillede os godt igennem. Jens (Stage, red.) lagde den af til mig, jeg spillede den første gang videre til William (Bøving, red.), som lagde den flot ind til Jens igen.

- Et virkelig flot mål og det synes jeg, vi er dygtige til, når vi finder hinanden og relationerne sidder der. Så ser det flot ud, og vi lavede også flere flotte mål, men især 1-0-målet så godt ud. 

Med sejren er FC København et enkelt point bag FC Midtjylland i toppen af Superligaen.

Læs også

FCK fik wakeupcall: Vi har haft ærlige snakke

Boilesen: Viser at vi kommer hurtigt videre

FCN-stopper: Vi faldt fuldstændig sammen

SLUT: FCN - FCK minut for minut

FCK tilbage - målfestede i Farum med 5-1-sejr

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0