31/8 2021

Wilshere træner i Como: Kan ikke registreres

Jack Wilshere træner angiveligt med i Seri B-klubben Como i disse dage, men han kan ikke blive registreret i ligaen, grundet manglen på EU-pas.

Jack Wilshere træner angiveligt med i Seri B-klubben Como i disse dage, men han kan ikke blive registreret i ligaen, grundet manglen på EU-pas.

I sidste uge var der et større interview i The Athletic med den tidligere Arsenal-spiller Jack Wilshere, som i en alder af bare 29 år fandt sig selv uden en klub, der ville have ham.

Nu forlyder det så til gengæld, at Wilshere har fundet en klub, der i hvert fald gerne vil have ham med på træningsbanen, da han træner med i den italienske Serie B-klub Como.

Serie B bekræfter også selv denne nyhed på Twitter, men i samme moment, gør de det klart, at englænderen ikke kan blive registreret til klubben på grund af hans manglende EU-pas.

I sit interview med The Athletic fortalte Wilshere blandt andet, at han var klar til et udlandseventyr, hvis det kunne komme på tale, men det kan tilsyneladende blive svært, hvis han ikke kan blive registreret.

Den engelske midtbanespiller, der sidste sæson var holdkammerat med Philip Billing i Bournemouth, overvejede dog også karrierestop, hvis han ikke kunne finde en ny klub, så det er trods alt positivt, at han er tilbage på træningsbanen igen.

Hvordan sagen udvikler sig herfra, må de kommende timer vise.

Læs også

Wilshere overvejer stop: Ingen vil have mig

Bournemouth forlænger ikke med Wilshere

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0