25/8 2021

Wilshere overvejer stop: Ingen vil have mig

29-årige Jack Wilshere er i øjeblikket klubløs og kæmper for at holde sig i form på egen hånd. Ingen vil have ham, udtaler han til The Athletic.

29-årige Jack Wilshere er i øjeblikket klubløs og kæmper for at holde sig i form på egen hånd. Ingen vil have ham, udtaler han til The Athletic.

Jack Wilshere var i sine unge dage udråbt til det helt store, da han brød frem i Arsenal med flere imponerende præstationer for London-klubben i både Champions League og Premier League.

Skader har dog som bekendt sidenhen tegnet billedet af englænderens karriere, og efter mislykkede ophold i både West Ham United og Bournemouth står den 29-årige midtbanemand nu uden klub.

Det er en hård virkelighed, som Wilshere har svært ved at forestille sig på nuværende tidspunkt.

- I dag løb jeg rundt på en atletikbane og havde svært ved at forestille mig, at jeg ville være her på nuværende tidspunkt i min karriere, udtaler Wilshere til The Athletic.

Han siger, at han har svært ved at forklare situationen til sine børn, for han forstår heller ikke selv, hvorfor der ikke er nogle tilbud på bordet for ham.

- Det er svært at forklare for ham. Han vil sige til mig: 'Hvorfor vil ingen klubber have dig?' Jeg ved det ikke. Men hvordan forklarer jeg det til ham?

- Når jeg går udenfor, genkender folk mig. Det sværeste af det hele er at prøve at forklare, når de spørger: 'Jamen, hvorfor skriver du ikke bare med en klub i England?' For jeg er sådan: 'Jamen, ingen vil have mig', og det kan de ikke rigtigt forstå.

Wilshere var sidste sæson på kontrakt i Championship-klubben Bournemouth, men her lykkedes det heller ikke at bide sig ordentligt fast.

Derfor er udlandet også en mulighed for englænderen, hvad han også godt selv kunne se for sig.

- Få en frisk start et sted, hvor folk, klubber, fans ikke tænker: 'Åh, det er Jack Wilshere. Han bliver skadet i dag' eller 'han vil spille fem kampe, og det er det. Spild af penge'.

En tredje mulighed er at indstille karrieren, og Wilshere har da også alvorligt overvejet at sætte støvlerne på hylden trods sine blot 29 år.

- Ja, det tænker jeg på ret meget. Spørgsmålet jeg bliver ved med at stille mig selv i øjeblikket er: Hvad gør jeg det her for?

Wilshere siger afslutningsvist, at han ønsker at få følelsen tilbage af at have noget at kæmpe for.

Om det snart vil blive aktuelt for ham i en ny klub, der vil give ham chancen, må tiden så vise.

Wilshere er noteret for 34 landskampe for England i løbet af karrieren. 

Læs også

Bournemouth forlænger ikke med Wilshere

Flot Wilshere-hug hjalp Bournemouth videre

Wilshere om skifte: Dejligt at være tilbage

17 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0