30/9 2022

Williams-show fortsatte: Athletic i top 3

Williams-brødrene fortsatte storspillet, da Athletic tog La Ligas tredjeplads med en overlegen 4-0-sejr over Almeria.

Williams-brødrene fortsatte storspillet, da Athletic tog La Ligas tredjeplads med en overlegen 4-0-sejr over Almeria.

La Liga

7. runde
FT

BIL

4 - 0

ALM

10'
1 0
Inaki Williams
Mål
17'
2 0
Oihan Sancet
Mål
62'
3 0
Nico Williams
Mål
84'
4 0
Mikel Vesga
Mål på straffe

For to uger siden førte de velspillende Williams-brødrene kniven, da Athletic Club slog Rayo Vallecano 3-2 hjemme på San Mames.

Siden har de fået debut for hver deres landshold, og fredag aften var det så Almeria, som stod model til Inaki og Nico Williams’ storform i en solid Athletic-triumf.

Der var kun spillet ti minutter, da brødreparret første gang var på spil. Nico svingede bolden ind i feltet, hvor Inaki studsede den videre mod fjerneste stolpe til 1-0.

Syv minutter begravede Athletic på det nærmeste kampen, da Oihan Sancet var modtager af en stikning fra Oscar De Marcos mellem et par modstandere. Fra positionen i boksen huggede Sancet resolut Athletic på 2-0.

Almeria havde ikke scoret i fire kampe i træk, og da de heller ikke var tæt på at få nettet til at blafre i første halvleg, stod det 2-0 ved pausen.

Inaki Williams havde bolden i rusen tidligt i anden halvleg, men en snæver offside fratog ham rollen som dobbelt målscorer.

I stedet lyste Nico Williams’ navn op på måltavlen efter en times tid, hvor han vandt et par saftige tacklinger i Almerias felt og afsluttede mellem benene på keeper Martinez til 3-0.

Mikel Vesga lukkede til 4-0 mod slutningen på et straffespark, og med den sikre sejr er Athletic ny i top 3 med 16 point for syv kampe.


 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0