6/8 2020

Wilczek til Brøndby-fans: Livet går videre

Kamil Wilczek forstår godt, hvis Brøndbys fans er utilfredse med hans skifte til FCK. Beslutningen var ikke let, men den rette, mener han.

Kamil Wilczek forstår godt, hvis Brøndbys fans er utilfredse med hans skifte til FCK. Beslutningen var ikke let, men den rette, mener han.

Superligaen Grundspil

10. runde
søndag 15:00

SØN

vs

FCK

Som bold.dk onsdag kunne afsløre har FCK forstærket sig med den tidligere Brøndby-anfører Kamil Wilczek.

Polakken fortæller til sin første træning i FCK, at han er blevet bombarderet med beskeder fra sure Brøndby-fans, og han forstår godt deres vrede.

- Jeg er en professionel fodboldspiller, og jeg er nødt til at vælge den bedste klub for mig. Jeg er gammel, men jeg husker, hvad der er sket. Det var en fantastisk tid, og jeg vil aldrig glemme det, siger han og Brøndby-tiden og fortsætter:

- Lige nu er jeg her, og jeg vil præstere på samme niveau som i Brøndby eller måske endda bedre og skrive en ny historie.

- Jeg forstår fansene. De er meget følelsesladede, og i livet er der mange dårlige ting lige nu, men at jeg spiller i FCK, er ikke verdens ende. Livet går videre.

- Jeg var nødt til at tænke over det, og det var ikke en let beslutning, men det er den rette beslutning, siger Wilczek.

- Jeg har fået så mange beskeder på sociale medier, men det kigger jeg ikke på. Jeg skal fokusere på fodbold.

Altid Brøndby i hjertet

Kamil Wilczek sagde i forbindelse med sin afsked i Brøndby, at han altid vil have klubben i sit hjerte, og det forandrer skiftet til FCK tilsyneladende ikke noget på.

- Det vil aldrig ændre sig. Jeg vil ikke glemme de fantastiske oplevelser, men jeg er professionel fodboldspiller, og det er folk nødt til at forstå. Jeg er nødt til at gøre det bedste for min karriere og min familie, der elsker og savner København, siger han.

- Der er mange grunde til, at jeg skiftede til FCK. Jeg var i Tyrkiet, og efter en periode var jeg ikke glad der, og jeg havde nogle problemer. Jeg begyndte at kigge efter løsninger. Jeg havde et par klubber, og jeg valgte den bedste for mig og min familie.

- Spillestilen passer til angribere, og det er en meget direkte stil, som jeg godt kan lide. Derudover er jeg 32 år, og jeg har brug for titler og spille i Europa. Det var også én af de primære grunde, siger Wilczek.

Kamil Wilczek fortæller samtidig, at det ikke var på tale for ham at vende retur til Brøndby denne sommer.

 

Læs også

Quiz: Hvor meget ved du om Kamil Wilczek?

Brøndby-chef om Wilczek: Vi blander os ikke

Wilczek i tal: Brøndbys mest scorende i SL

FCK-chef: Wilczek ønskede virkelig at skifte

86 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0