6/8 2020

Wilczek dropper Vallensbæk - men frygter intet

Kamil Wilczek har ikke tænkt sig at flytte tilbage til Vallensbæk, men den nyslåede FCK-spiller slår fast, at han ikke er bange for at gå i dialog med sure Brøndby-fans.

Kamil Wilczek har ikke tænkt sig at flytte tilbage til Vallensbæk, men den nyslåede FCK-spiller slår fast, at han ikke er bange for at gå i dialog med sure Brøndby-fans.

Superligaen Grundspil

10. runde
søndag 15:00

SØN

vs

FCK

For godt et halvt år siden forlod Kamil Wilczek Brøndby for at skifte til Göztepe, men opholdet i Tyrkiet blev kortere end forventet.

Torsdag er polakken blevet præsenteret som ny mand i FC København, og han planlægger ikke ligefrem at bosætte sig i Vallensbæk på den københavnske vestegn, hvor han tidligere boede.

- Nej, nej, nej. Det var et godt område, og vi var virkelig komfortable der, men nu skal jeg finde et andet hus i København, siger Wilczek.

Angriberen er dog ikke bare for at blive konfronteret af utilfredse Brøndby-fans, fastslår han.

- Jeg er ikke bange. Hvis folk har et problem, så er de velkomne til at komme frem og sige, hvad de vil. Jeg kan også sige noget. Hvorfor skulle jeg være sur?

- Jeg er altid åben for at tale med folk. Jeg er en ærlig person, og hvis nogen angriber mig, vil jeg gøre det samme, siger Wilczek.

FCK's fans vil synes om mig

Kamil Wilczek erkender, at det må være specielt for fans af FC København at se ham i den hvide trøje, men han er klar til at give alt for at vinde fansenes hjerter.

- Det kan blive svært for FCK's fans at se mig i FCK-trøjen, men alt er i mine hænder, og hvis jeg præsterer og efterlader mit hjerte på banen, vil de synes om mig, siger han og fortsætter om de kommende lokalbrag mod Brøndby:

- Der kommer en masse følelser. Derby er altid følelsesladet. Jeg kan ikke glemme min fortid, som altid vil være en del af mig, men jeg er nødt til at håndtere det. Det bliver følelsesladet, men sådan er mange kampe.

- Jeg skal fokusere på fodbold og ikke det, der er omkring, siger Wilczek.

Kan spille til jeg er 40

32-årige Kamil Wilczek har fået kontrakt til sommeren 2023, men han regner ikke nødvendigvis med, at karrieren skal slutte til den tid.

- Hvis jeg præsterer som i de seneste år, kan jeg spille, til jeg er 40. Spørgsmålet er, hvordan min krop er som 35-, 36- og 37-årig, men lige nu har jeg det godt. 

- Jeg er stadig sulten, og jeg tænker ikke så meget på, hvad der skal ske om tre år, siger Wilczek.

Til torsdagens træning gav Ståle Solbakken udtryk for, at han på ingen måde er bekymret over at give Wilczek en treårig aftale, da polakken ifølge nordmanden besidder en gudefysik.

Læs også

Ståle om Wilczek: Det er klart kontroversielt

Wilczek til Brøndby-fans: Livet går videre

Brøndby-chef om Wilczek: Vi blander os ikke

FCK-chef: Wilczek ønskede virkelig at skifte

Officielt: FCK henter Kamil Wilczek

20 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0