29/7 2021

Wikström om BIF: Klubben tror meget på mig

Brøndby IF's svenske midtstopper Rasmus Wikström satser på at sætte sig på en plads i startopstillingen hurtigst muligt, fortæller han.

Brøndby IF's svenske midtstopper Rasmus Wikström satser på at sætte sig på en plads i startopstillingen hurtigst muligt, fortæller han.

Superligaen Grundspil

1. runde
søn 17. jul 16:00

BIF

vs

AGF

Torsdag bekræftede Brøndby IF, at klubben havde hentet den 20-årige svensker Rasmus Wikström i IFK Göteborg.

Wikström har fået en kontrakt med de danske mestre frem til sommeren 2025, men den svenske midterforsvarer satser ikke på at skulle bruge så lang tid på at blive en del af startopstillingen, da han allerede har et klart mål for øje:

- Det er selvfølgelig at tage en plads på holdet i år. Det er den tankegang, du skal have, og jeg tror, det er muligt. 

- Jeg tror på mig selv og føler mig i god form, og jeg vil blive bedre på alle områder, efterhånden som sæsonen skrider frem. Så jeg vil spille her og nu, og det er min plan, siger Wikström ifølge Fotbollskanalen.

Selvom svenskeren gerne vil træde ind på holdet med det samme, så fortæller han videre, at der kan være en omstillingsperiode, men at Brøndby har lagt en plan for klubbens nye midterforsvarer, der tager højde for det.

- De (Brøndby, red.) har skrevet en lang kontrakt med mig i fire år, og du kan få brug for lidt tid til at akklimatisere her.

- Men de tror meget på mig, og at det kan blive godt. Så både jeg selv og Brøndby håber på, at jeg slår igennem her, siger Rasmus Wikström.

20-årige Rasmus Wikström har senest været udlejet til Eskilstuna i den næstbedste svenske række.

Læs også

Farnerud om Wikström-salg: Dobbelte følelser

Ny Brøndby-svensker: DK's største klub

Bekræftet: Brøndby køber Göteborg-stopper

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0