26/10 2019

Wenger: Jeg har afvist Frankrig flere gange

Arsene Wenger siger til AFP, at han flere gange er blevet tilbudt at blive fransk landstræner, men hver gang har han afvist posten.

Arsene Wenger siger til AFP, at han flere gange er blevet tilbudt at blive fransk landstræner, men hver gang har han afvist posten.

UEFA Nations League A Gruppe 3

3. runde
søn 11. okt 18:45

FRA

vs

POR

Arsene Wenger har ikke været på trænerbænken, siden han stoppede som Arsenal-manager efter 2017-18-sæsonen.

Nu er han dog klar til at vende tilbage til trænergerningen, siger han i et interview med nyhedsbureauet AFP. Han fortæller, at han har afvist flere tilbud, siden han stoppede som Arsenal-manager.

- Jeg har indtil nu afvist muligheden for at vende tilbage, fordi der har været sygdomsproblemer i familien. Tilbuddene kom altid, når jeg ikke kunne eller ikke ville det, siger han.

Det tyder dog ikke på, at det bliver i en rolle som landstræner et sted. Det bryder Arsene Wenger sig ikke om, og han har flere gange haft muligheden for at blive fransk landstræner.

- Jeg har afvist jobbet et par gange. Jeg foretrækker klubfodbold.Landsholdet er et deltidsjob i mine øjne. Det er ti gange om året, men er vant til 60, så jeg har aldrig været fan af det, siger han ifølge mediet.

Arsene Wenger har tidligere fortalt, at han har afvist en række Premier League-klubber, der gerne ville have ham som manager. 

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0