23/1 2022

Wass udeladt: Det var ikke en personlig straf

Valencia-ambassadør Ricardo Arias afviser, at Daniel Wass ikke var med mod Atletico Madrid som en personlig straf, da det i stedet handlede om hans helbred.

Valencia-ambassadør Ricardo Arias afviser, at Daniel Wass ikke var med mod Atletico Madrid som en personlig straf, da det i stedet handlede om hans helbred.

La Liga

22. runde
FT

AMA

3 - 2

VAL

25'
0 1
Yunus Musah
Mål
44'
0 2
Hugo Duro
Mål
64'
1 2
Matheus Cunha
Mål
90'
2 2
Ángel Correa
Mål
90'
3 2
Mario Hermoso
Mål

Da Valencia smed en 2-1-sejr i overtiden mod Atletico Madrid lørdag aften, var det uden Daniel Wass på hverken banen eller bænken.

Han var nemlig ikke blevet udtaget til kamptruppen, og derfor har der været spekulationer i gang vedrørende danskerens fravær, da han er rygtet på vej til Atletico Madrid.

Valencia-ambassadør Ricardo Arias afviser dog i et interview med Moviestar, at det skulle være en personlig straf, der holdt danskeren fra opgøret.

- Han er ikke blevet udeladt for at få nogen form for personlig straf. Det var forventeligt, at han ikke var med, da han lige har haft corona, så det var et sundhedsfagligt valg.

- Han har kun trænet i to dage, og når man ikke er på 100 procent, kan man ikke være med. Han er ikke blevet udeladt på grund af nogen personlig straf. Jeg tror ikke, at Atleticos interesse har noget med det at gøre, udtaler Ricardo Arias.

Det seneste nye i Daniel Wass-transfersagen er, at Valencia har udset sig Barcelonas Oscar Mingueza som erstatning for danskeren, og derfor skal den handel på plads først.

Læs også

Wass udeladt af Valencia-trup mod Atletico

Valencia-boss: Wass måske med mod Atletico

Avis: Barca-back kan sende Wass til Atletico

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0