21/1 2022

Wass og Jønsson tørner sammen i pokalen

Daniel Wass og Jens Jønsson kommer til at stå overfor hinanden til februar, da Valencia og Cadiz tørner sammen i den spanske pokalturnering.

Daniel Wass og Jens Jønsson kommer til at stå overfor hinanden til februar, da Valencia og Cadiz tørner sammen i den spanske pokalturnering.

Fredag fandt lodtrækningen til Copa del Reys kvartfinaler sted, hvor otte spanske mandskaber skulle finde ud af, hvem der står i vejen for en mulig semifinaleplads.

Her får Athletic Club mulighed for at få revanche fra nederlaget i den spanske Super Cup, da de blev sat sammen med Real Madrid i kvartfinalen.

Der er også mulighed et danskeropgør på programmet, da Valencia og Cadiz tørner sammen. Dermed kan Daniel Wass og Jens Jønsson se frem mod et møde på grønsværen.

Desuden tørner Rayo Vallecano og Real Mallorca sammen, mens Real Sociedad og Real Betis mødes i den sidste kvartfinale i Copa del Rey.

Ud af de otte hold er det kun to af klubberne, som aldrig har formået at løbe med pokaltitlen, da Cadiz og Vallecano fortsat mangler den hæder i deres trofæskab.

Kvartfinalerne bliver spillet i løbet af den 1., 2. og 3. februar.

Læs også

Wass tilbage i træning før Atletico-møde

Avis: Barca-back kan sende Wass til Atletico

Eftertragtet Jønsson: Har afvist konkret tilbud

Ny cheftræner på plads til Jønsson og co.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0