26/11 2022

Wales under stort VM-pres: Vi må ikke frygte England

Daniel James var med i Wales' store nedtur mod Iran, hvor de tabte 0-2, og derfor er de presset inden den sidste gruppekamp mod England. Her vil de satse alt i en kamp, hvor frygt ikke er en faktor.

Daniel James var med i Wales' store nedtur mod Iran, hvor de tabte 0-2, og derfor er de presset inden den sidste gruppekamp mod England. Her vil de satse alt i en kamp, hvor frygt ikke er en faktor.

Iran leverede et stort resultat, da de formåede at slå Wales med 2-0 i et stort drama, hvor det hele blev afgjort i overtiden.

Her fik de skabt stor eufori blandt de iranske fans, som gennem hele opgøret havde båret deres spillere frem på banen. Den effekt havde de walisiske fans dog ikke på Gareth Bale og co.

Wales havde nemlig ikke meget at skyde med, og da Wayne Hennessey blev udvist med et rødt kort i slutfasen, faldt de sammen, siger Daniel James til bold.dk og resten af den fremmødte presse på Ahmad Bin Ali Stadium.

- Før det røde kort var det en ret lige kamp, hvor vi pressede på for at vinde. Her begyndte vi at kontrollere kampen lidt mere, hvor vi forsvarede os godt imod deres omstillinger. Men det ændrede sig ved det rødt kort.

- Bolden endte så på kanten af feltet, og så var det en fantastisk afslutning, da de scorede til 1-0. Vi jagtede så udligningen, hvor vi satsede alt, og så scorede de så igen, lyder det fra Daniel James.

Nu er Wales presset, da de skal vinde over England i den sidste kamp, hvis de vil bevare håbet om videre avancement.

Her skal der nemlig en storsejr til, hvis de ikke skal tidligt hjem til jul, og det er da også noget, som de skal jagte.

- Vi bliver nødt til at gå ind til kampen mod England med en følelse af, at vi intet har at tabe. Det er vi jo nødt til. Vi har stadig en kamp tilbage, og vi kan ikke gå ind til den og tænke, at vi allerede har tabt. Vi er nødt til at hive os op fra det her, selv om det er hårdt nu for drengene. 

Tror du på det?

- Ja, selvfølgelig. England har nogle topspillere, men vi skal gå ind til kamp uden en frygt for dem, siger Daniel James.

Det er på tirsdag klokken 20:00, at Wales skal på jagt efter en storsejr mod England.

Læs også

Vrede i Wales: Man kan ikke løfte et helt hold

Iran-træner efter triumf: Vi stoppede blødningen

Nedtrykt Bale: Det bliver svært at gå videre nu

bold.dk møder homoseksuelt par i Qatar: Fodbold er for alle

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0