25/11 2022

VM's femte nullert: England - USA blev en fuser

England og USA spillede 0-0 på Al Bayt Stadium fredag aften i VM's Gruppe B. Amerikanerne var bedst, men de kunne ikke bryde englænderne ned.

England og USA spillede 0-0 på Al Bayt Stadium fredag aften i VM's Gruppe B. Amerikanerne var bedst, men de kunne ikke bryde englænderne ned.

VM Gruppe B

2. runde
FT

ENG

0 - 0

USA

Der var bagt op til det helt store brag mellem de to allierede engelsktalende nationer, England og USA, men kampen kunne ikke leve op til omtalen.

Kampens åbning var meget lige. Begge hold forsøgte at tage fat om bolden og diktere spillet. Det gik lidt frem og tilbage i de første 10 minutter.

Englands Harry Kane stod for opgørets første chance, efter at Bellingham og Saka kombinerede i højre side af banen. Saka sendte bolden skråt tilbage til Englands kaptajn, men Walker Zimmermann kastede sig ind foran afslutningen og blokerede den ud til hjørnespark.

USA's Weston McKennie stod herefter for kampens næste par chancer. Først fandt han Haji Wright med et indlæg, men den tidligere Sønderjyske-angribers hovedstød var desværre skævt, og bolden gik forbi stolpen.

9 minutter senere var det så McKennie selv, der stod i afslutterens rolle midt i Englands felt, men bolden blev torpederet op på tribunerne i stedet for i netmaskerne.

USA fik gradvist mere overtag som halvlegen skred frem, og de lignede mere og mere det hold, som ville score først.

Efter 33 minutters spil var Christian Pulisic tæt på at bringe dem i front, da han ramte overliggeren med et veltimet spark fra venstre side af englændernes felt.

England skabte ikke mange store chancer, men kort før dommeren fløjtede til pause fik Mason Mount en mulighed for at bryde dødvandet. Chelsea-spillerens flade afslutning blev dog pareret af Matt Turner i det amerikanske mål.

0-0 var derfor resultatet i pausen.

USA gav bolden op til anden halvleg, og de fortsatte med at ligge et tryk på England, dog uden at blive alt for farlige. England havde bolden mest, men USA blev lige en my farligere end deres modstandere.

Kort inde i anden halvleg fik igen en mulighed for at blive målscorer, men endnu en gang bankede han bolden op på tribunerne bag Jordan Pickfords mål.

Herefter ramte kampen en lang periode med en masse passninger frem og tilbage på midtbanen. Begge hold ville gerne skabe chancer, men de kunne bare ikke.

Selv ikke da begge hold begyndte at skifte personel blev chancerne større.

Kampen skulle helt frem til det 88. minut før der igen kom en afslutning indenfor målrammen. Indskiftede Marcus Rashford fik muligheden fra kanten af feltet, men afslutningen var hverken hård nok eller yderlig nok til at skabe problemer for Turner.

England fik en sidste mulighed via en dødbold i dommerens tillægstid. Luke Shaw servede fra venstre side, og inde midt for mål dukkede Kane op. Desværre var hans hovedstød ikke præcist nok, og bolden gik tæt forbi mål.

Kort tid efter kunne dommeren fløjte af, og kampen sluttede 0-0.

Resultatet betyder at England har fire point, og topper gruppen. USA har nu to point inden en nu direkte duel om avancement med Iran i sidste gruppekamp.

Læs også

SLUT: England-USA minut for minut

England uændret - USA har Haji Wright med fra start

Southgate før USA-brag: Vi skal skrive historie

Southgate bekræfter Kane-scanning: Klar til at møde USA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0