27/9 2021

Vito: To hold er bedst og så er der resten

Vito Hammershøy-Mistrati udtaler ovenpå nederlaget til FC Midtjylland søndag, at han anser to hold i 3F Superligaen for at være bedre end resten.

Vito Hammershøy-Mistrati udtaler ovenpå nederlaget til FC Midtjylland søndag, at han anser to hold i 3F Superligaen for at være bedre end resten.

Sydbank Pokalen

4. runde
I dag 17:45

FCM

vs

AaB

Søndag bød på en masse opgør i 3F Superligaen, og det første af dem var opgøret mellem FC Midtjylland og Randers FC i Herning, som blev til en hjemmesejr på 1-0.

Randers havde ellers sine chancer i opgøret, men ind ville bolden ikke til stor frustration for udeholdet, som nu ikke har slået FCM i 24 kampe.

Hvorfor det ikke kan lykkes for Randers at få skovlen under FCM, prøvede Vito Hammershøy-Mistrati efter kampen at forklare.

- Det ved jeg ikke. De er vel et bedre hold end os, og så er det måske også lidt tilfældigheder, mener midtbanekreatøren, der heller ikke synes, at holdet manglede meget på dagen for at få point.

Randers er dog alligevel et af de hold som rækkens tophold, FCM og FC København, skeler til som udfordrere til mesterskabet.

- Tabellen siger vel, at vi lægger top tre-fire stykker, så vi er vel de første udfordrere. Men jeg tænker ikke så meget på tabellen lige nu, siger Hammershøy-Mistrati og fortsætter videre om de to topholds styrkeforhold til resten af tabellen.

- Der er jo to hold, der er bedre end de andre, og så er der resten. Det er vist sådan, at det kan siges.

Efter søndagens nederlag ligger Randers nummer fire i tabellen med 17 point efter ti kampe. Lige over dem ligger AaB med 18 point, og så er der et lille spring op til topholdene fra FCM og FCK på henholdsvis 24 og 23 point.

Tabellen indikerer altså, som Hammershøy-Mistrati siger, at Randers og AaB må være førsteudfordrerne til FCM og FCK, men som han også rigtignok siger, begynder de at trække en anelse fra.

Randers møder i næste runde sidste års mestre fra Brøndby IF på hjemmebane.

Læs også

Randers-profil føler sig forbandet efter nedtur

Randers-anfører: Det er mangel på klasse

Dalsgaard: Sådan vinder man mesterskaber

Sviatchenko blev helt og skadet: FCM trak fra

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0