25/5 2022

Vinicius vil ikke til PSG: Tæt på ny aftale i Real

Vinicius Junior afviser, at han kunne være interesseret i at skifte til PSG, da han er tæt på at forlænge sin kontrakt med Real Madrid.

Vinicius Junior afviser, at han kunne være interesseret i at skifte til PSG, da han er tæt på at forlænge sin kontrakt med Real Madrid.

Ligue 1

16. runde
ons 28. dec 20:00

PSG

vs

STR

Vinicius Junior har imponeret i denne sæson, hvor kantspilleren har været afgørende for Real Madrids succes, som har ført dem til et mesterskab og Champions League-finale.

Brasilianeren har godt nok kontrakt med den spanske hovedstadsklub til sommeren 2024, men alligevel har der været rygter om, at PSG skulle være villige til at hente ham til Paris.

Det behøver de dog ikke at tænke på længere, da Vinicius Junior ikke er interesseret i at forlade Real Madrid.

- Jeg er glad her, og jeg er tæt på en forlængelse. Jeg er meget glad for at være en del af den største klub i verden. Jeg vil ikke rejse herfra, da jeg vil være her så længe som Marcelo, Karim Benzema og Luka Modric har været her. 

- Det er spillere, der har skabt en meget smuk historie, og jeg vil fortsætte som dem. Jeg er fra Madrid, og jeg er glad her, lyder det fra Vinicius Junior ifølge sportsfinding.

I denne sæson står Vinicius Junior noteret for i alt 51 kampe, hvor det er blevet til 21 mål og 20 assists.

Læs også

Modric rolig om udløb: Laver ikke en Mbappé

Bale og Hazard er i spil til CL-finale

Benzema slår fast: Jeg er ikke vred på Mbappé

Ancelotti: Jeg har tilpasset min spillestil

Medie: Real vil forlænge med Vinicius til 2028

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0