8/12 2022

Vinicius om hård kritik: Har flere danse planlagt

Vinicius Jr. sætter ord på den kritik, der har mødt det brasilianske landshold, efter der blev danset en masse i kampen mod Sydkorea. 

Vinicius Jr. sætter ord på den kritik, der har mødt det brasilianske landshold, efter der blev danset en masse i kampen mod Sydkorea. 

Dans ligger dybt i blodet på det brasilianske spillere, men det er ikke alles kop te. 

De brasilianske spillere har blandt andet mødt kritik fra den tidligere Manchester United-spiller Roy Keane, der mener, at det er respektløst over for modstanderen. 

Vinicius Jr. er dog ikke helt enig i kritikken, og han fortæller, at der er flere danse planlagt. 

- Nogle mennesker elsker at brokke sig, når de ser andres glæde, og vi brasilianere er glade flok, så det går altid folk på nerverne. 

- Mål er det vigtigste i fodbold, og ved en VM-slutrunde er det endnu vigtigere, så det er ikke kun et lykkeligt for os spillere, men også for hele landet. 

- VI har stadig mange flere danse planlagt, så vi skal spille endnu bedre, så vi kan vinde kande og blive endnu gladere, fortæller Vinicius Jr. på et pressemøde. 

Det var ikke kun spillerne, der viste dansetrinnene frem mod Sydkorea. Den brasilianske landstræner Tite dansede også med. 

Læs også

Herreløs kat afbryder brasiliansk pressemøde

Vinicius fik guldbelagt bøf i Qatar: Kan gøre hvad jeg vil

Hospital melder om bedring hos Pelé

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0