7/10 2022

Vinderslev inden Hobro-opgør: Hård kamp

SønderjyskE-spiller Rasmus Vinderslev siger, at det bliver en fysisk kamp mod Hobro, og det bliver vigtigt, at SønderjyskE kan holde fast i holdets spil fra start til slut.

SønderjyskE-spiller Rasmus Vinderslev siger, at det bliver en fysisk kamp mod Hobro, og det bliver vigtigt, at SønderjyskE kan holde fast i holdets spil fra start til slut.

Hobro og SønderjyskE krydser klinger i NordicBet Ligaen i lørdagens opgør, og her må SønderjyskE påtage sig favoritværdigheden. 

SønderjyskE er nemlig nummer tre i rækken, mens Hobro er placeret i den tungere ende på en tiendeplads. 

Rasmus Vinderslev siger til SønderjyskE's hjemmeside, at det ikke bliver en nem kamp på trods af de syv pladsers forskel. 

- Det bliver en hård kamp. Vi ved, at Hobro er meget fysiske og gode til det, som de gør. Så vi skal være klar fra start og spille vores spil over en hel kamp, siger Rasmus Vinderslev til SønderjyskE's hjemmeside. 

Vinderslev mener, at SønderjyskE har fået en god start på sæsonen, og der har været speciel god stemning efter den dramatiske sejr over Nykøbing FC.

- Vi står et fint sted. Vi har vundet rigtig mange kampe, og det har også været lidt op og ned i nogle af dem, så jeg håber, at vi kan holde et lidt mere stabilt niveau i nogle af kampene og måske styre kampene lidt bedre, end vi har gjort i perioder. Så er jeg sikker på, at vi kan fortsætte det pointnit, som vi har fået og forhåbentlig endnu flere, siger Rasmus Vinderslev. 

Der er kampstart klokken 13 på Sydbank Pank på lørdag.

Læs også

Wikström blev SønderjyskE-helt: 'Hvad helvede sker der?'

Nedsmeltning kostede NFC-stopper blå mærker: Frustreret og vred

SE måtte låne Nykøbings trøjer: Forstår det ikke

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0