8/2 2023

Vindahl blev helten da Nürnberg slog Düsseldorf ud af Pokalen

Peter Vindahl Jensen blev den helt store spiller for Nürnberg, da han med en straffesparksredning sørgerede for, at Nürnberg slog Düsseldorf ud af DFB-pokalen.

Peter Vindahl Jensen blev den helt store spiller for Nürnberg, da han med en straffesparksredning sørgerede for, at Nürnberg slog Düsseldorf ud af DFB-pokalen.

2. Bundesliga

26. runde
fredag 16:30

NUR

vs

DAR

Der var dømt et vaskeægte 2. Bundesliga-opgør i DFB-pokalen, da Nürnberg med danske Peter Vindahl Jensen på mål tog imod Düsseldorf.

Og det var en dansker, der kom i fokus senere i kampen.

Hjemmeholdet styrede sagerne i begyndelsen af kampen, hvor de blandt andet ramte overliggeren efter 25 minutter.

I stedet var det dog Düsseldorf, der kom foran efter 33 minutter, da Emmanuel Iyoha sendte en sukkerbold ind i panden på Dawid Kownack, der sikkert sendte bolden ind bag en chanceløs Peter Vindahl.

Mere skete der ikke inden pausen, men efter var det en dansk målmand, der kom på arbejde, for det var Düsseldorf, der var kontrollerende og fik de store muligheder.

Den største faldt igen for målscoren til 1-0, Dawid Kownacki, der kom igennem og endte en-mod-en med Vindahl, som kom utrolig hurtig ud af sit mål og afværgede forsøget med en sublim fodparrede.

Nürnberg så længe ud til at trække det korteste strå, men to minutter inde i overtiden fik hjemmeholdet udlignet.

Et indlæg fra venstre side fik bolden lov til at passere hele feltet, inden den endte hos Taylan Duman bagerst, der sikkert sparkede bolden i kassen og sørgerede for forlænget spilletid.

Med tre minutter tilbage af den forlænget spilletid diskede Vindahl endnu engang op med en stor redning, da han nåede at bokse bolden ind på stolpen efter et hovedstød.

I overtiden af den forlænget spilletid blev Nürnberg reduceret til ti mand, efter Flick fik direkte rødt efter at begå frispark som sidste mand.

Det hele skulle afgøres på straffesparkspletten, hvor Peter Vindahl reddede Düsseldorfs fjerde forsøg og med fem fuldtræffere fra Nürnberg, gik hjemmeholdet videre til kvartfinalen.

Læs også

Leverkusen snupper lovende colombianer

Nürnberg-boss: Vindahl er førstevalg

Vindahl skal jagte spilletid i Tyskland: Har ikke været nemt

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0