23/10 2021

Vildt comeback i overtiden af Wass og co.

Valencia var bagud med 0-2, da der var spillet 92 minutter af kampen mod Mallorca i La Liga, men Daniel Wass og co. formåede at komme på 2-2 i det sidste sekund.

Valencia var bagud med 0-2, da der var spillet 92 minutter af kampen mod Mallorca i La Liga, men Daniel Wass og co. formåede at komme på 2-2 i det sidste sekund.

La Liga

10. runde
FT

VAL

2 - 2

MAL

32'
0 1
Ángel Rodriguez
Mål
38'
0 2
Mouctar Diakhaby
Selvmål
55'
0 2
Kang-In Lee
To gule kort
90'
1 2
Goncalo Guedes
Mål
90'
2 2
José Gayà
Mål
90'
2 2
Rodrigo Andres Battaglia
To gule kort

Fem kampe i træk uden sejr. De har store problemer hos Valencia i La Liga, hvor Daniel Wass og co. ikke har kunne fejre en sejr i en længere periode, men det skulle der laves om på lørdag.

Her kom Mallorca nemlig på besøg på Estadio de Mestalla i en kamp, hvor danskeren startede inde for værterne.

Det blev dog endnu en gang en skuffende affære for Valencia, da deres problemer fortsatte mod gæsterne fra den populære ferieø, da Mallorca bragte sig foran efter en lille halv time.

Her var Angel på pletten, men der skal dog også lyde en stor ros til Kang-In Lee, som blev noteret for en flot assist.

Her drev Mallorca-spilleren gæk med Uros Racic på baglinjen, hvor bolden efterfølgende blev smidt ind til Angel, som sikkert bankede bolden ind i netmaskerne til 1-0.

Seks minutter senere blev det dog værre endnu for Wass og co., da de kom yderligere bagud. Her blev Mouctar Diakhaby noteret for et selvmål.

Mallorca fik i denne situation endnu en gang skabt et flot angreb, hvor de med hurtige kombinationer satte fart på ned mod Valencia-målet. Her endte bolden til sidst hos Daniel Rodriguez, som fra en spids vinkel sendte et skud mod mål, der blev afrettet af Diakhaby.

Nu havde Valencia i den grad travlt, hvis de ville have noget med fra lørdagens duel, og de fik da også bedre arbejdsbetingelser i anden halvleg, da Lee blev udvist med et rødt kort efter 55 minutter.

Det blev derfor indledningen på en stor periode, hvor Valencia pressede på for en scoring, men skarpheden manglede i flere omgange for hjemmeholdet.

Men selvom det nærmest var spil til et mål i slutfasen, var det ikke de store chancer, som Valencia fik skabt. Mallorca-defensiven stod nemlig kompakt og afviste gang på gang.

Der kom dog spænding i overtiden, da Goncalo Guedes tog chancen fra distancen og sendte bolden helt op i det ene hjørne til 1-2 efter 92 minutter, og så var jagten i den grad gået i gang.

Valencia smed derfor alt i boksen i de dødende minutter, og i ni minutters overtid blev der slået en lang bold i dybden, som efterfølgende blev forlænget videre af Marcos Andre til Jose Gaya inden foran mål.

Og her kunne spanieren på akrobatisk vis sende udligningen ind over stregen til store jubelscener på Estadio de Mestalla, og det endte også med at blive kampens sidste aktion.

Valencia sikrede sig derfor et sent point i 2-2-kampen mod Mallorca i Liga.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0