27/10 2021

Vilde Sassuolo slog Juventus i sidste sekund

Sassuolo gav Juventus god modstand i Serie A onsdag aften i et opgør, hvor de vandt med 2-1. Maxime Lopez scorede i det 95. minut.

Sassuolo gav Juventus god modstand i Serie A onsdag aften i et opgør, hvor de vandt med 2-1. Maxime Lopez scorede i det 95. minut.

Serie A

10. runde
FT

JUV

1 - 2

SAS

44'
0 1
Davide Frattesi
Mål
76'
1 1
Weston McKennie
Mål
90'
1 2
Maxime Lopez
Mål

For første gang i syv kampe fik Juventus blot et point, da mandskabet spillede 1-1 med Inter i søndags.

Før det havde de vunde seks på stribe. 

Onsdag kom Sassuolo på besøg, der senest tog en stærk sejr over Venezia, så det var to hold med selvtillid i bagagen, der kolliderede på Allianz Stadium i Torino.

For Juventus handlede det om at blive ved med at vinde. En sløj sæsonstart har gjort, at de hænger efter i tabellen, men de seneste resultater har hjulpet gevaldigt. Men det lykkedes ikke helt onsdag at skrabe de fornødne tre point sammen.

I startopstillingen havde 200-kampsjubilaren Massimiliano Allegri Adrien Rabiot tilbage, efter han har siddet ude med coronavirus i et stykke tid.

Efter et minut skulle Juventus have været foran, da Federico Chiesa sendte et frispark ind i fødderne på Leonardo Bonucci, der havde listet sig med i feltet. Men målnæsen havde den garvede italiener ikke fået med sig.

Der stod Juventus på det hele i de første minutter, og Sassuolo lignede et hold, der ikke var mødt op.

Derimod løb de ind i modgang, da forsvarsspiller Mattia De Sciglio måtte lade sig udskifte med en skade i knæet, da der var spillet et lille kvarter. Han blev erstattet af Alex Sandro.

Efterhånden som de første 45 minutter skred frem fik Sassuolo sat sig lidt mere på spillet, da de havde rystet den hektiske start af sig. Det resulterede i et par forsøg udenfor feltet og et par gennemspillede angreb, der dog ikke blev farlige.

Endnu mere gennemspillet blev det et minut før pausen, hvor Sassuolo gjorde det onde ved et ellers velspillende Juventus-hold. Efter en række gode førstegangsafleveringer endte bolden for fødderne af Davide Frattesi, der med en sikker afslutning sendte Sassuolo i front inden pausen.

I anden halvleg var spillet præget af dueller og en masse nærkampe. Chiesa var blandt andre i græsset, da han var involveret i en duel, men han kom på benene igen, og kort efter havde han en mulighed foran kassen, men italieneren misbrugte sit forsøg.

Efter et godt Juventus-pres med gode muligheder kunne Allegris tropper bringe balance i regnskabet.

Paulo Dybala fandt Weston McKennie. Den 23-årige amerikaner steg flot til vejrs og pandede udligningen ind i det 76. minut.

Herefter øgede hjemmeholdet tempoet, og Sassuolo gjorde, hvad de kunne for at holde fast i det ene point.

Det lykkedes ikke Juventus at komme igennem udeholdets defensiv, men det lykkedes derimod Sassuolo, da Maxime Lopez scorede til 2-1 i fem minutters overtid. 

Vild udvikling i Torino og Juventus gik slukøret ned i spillertunnellen.

Dermed har Juventus fået et point i to kampe og ligger nu nummer syv med 15 point. 13 point op til AC Milan på førstepladsen.

Sassuolo bringer sig op 14 point og tog altså nogle vigtige skridt opad i tabellen.

Læs også

Juventus har coronasmittet profil med igen

Chiellini tæt på karrierestop: Havde det hårdt

Dybala: Jeg føler at mit øjeblik er kommet

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0