16/5 2022

VIF smed sejr: Skulle have været kold i røven

Vanløse IF havde kurs mod sejren over Young Boys FD i 2. division, men den endte 2-2. Vanløse-cheftræneren siger til bold.dk, at holdet skulle have været kold i røven.

Vanløse IF havde kurs mod sejren over Young Boys FD i 2. division, men den endte 2-2. Vanløse-cheftræneren siger til bold.dk, at holdet skulle have været kold i røven.

3. Division Nedrykning Gruppe

27. runde
FT

YBO

2 - 2

VAN

8'
0 1
Karim El Haddouchi
Mål
42'
0 2
Rasmus Mohr Lytsen
Mål
69'
1 2
Christoffer Petersen
Mål
83'
2 2
Stefan Stojilkovic
Mål

Der er tæt kamp i bunden af 3. division. 

Hele fire ud af seks hold rykker ned i Danmarksserien, og søndag udspillede sig et nervepirrende opgør mellem Young Boys FD og Vanløse IF i Silkeborg. 

Vil du se fodbold live på bold.dk?

bold.dk arbejder på at sende alle kampe live fra den danske 2. og 3. division gratis for alle vores brugere.

Har du interesse i at se divisionsfodbold live på bold.dk?

Indtast din mail, og få besked, når vi er klar til kamp.

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik

Vanløse lignede længe, at de skulle rejse hjem med sejren, da Karim El Haddouchi og Rasmus Lytsen havde bragt Vanløse på 2-0. 

Det smuldrede dog til sidst, da Christoffer Pedersen og Stefan Stojilkovic gjorde det onde ved Vanløse i det 69. og 83. minut til slutresultatet 2-2. 

Vanløse-cheftræner Jeppe Brun Svensson siger til bold.dk, at han er ærgerlig over, at det ikke blev til en sejr. Han mener, at holdet skulle have været kold i røven, da måltavlen viste 2-0.

- Vi er sådan set ubesejret i kvalifikationsspillet, og det er positivt. Det er ikke så positivt, at vi har scoret så få mål. Vi har haft tre gange 0-0. Der er mange unge spillere, og de mangler at få den sidste hul på bylden. Chancerne kommer vi frem til, så vi er rimelig fortrøstningsfulde om, at det nok skal komme, men det skulle helst være peaket lidt før. 

- Nu kom der to offensive kræfter mere på tavlen, og én havde et skud på stolpen, og så blev vi snydt for et straffespark, så vi har masser af offensivspillere, der kommer frem til chancerne, og så mangler vi den sidste skarphed og kynisme til at putte den ind. 

- Så skal vi være lidt skarpere som hold, når vi har et rigtig godt resultat på en svær udebane mod et godt hold. Så skal vi ikke blotte os, som vi gjorde der, men være lidt kold i røven og trække frispark i slutfasen, siger Jeppe Brun Svensson til bold.dk. 

Kan selv afgøre det

Med 2-2-resultatet dumper Svensson og co. ned under nedrykningsstregen, da Karlslunde vandt over Herlev. Cheftræneren tror dog på tingene.

- Vi er halvvejs i slutspillet, og vi kan selv afgøre det. Vi skal bare vinde vores fem kampe, så er vi sikre på at blive oppe. 

Jeppe Brun Svensson pointerer, at Vanløse generelt har haft problemer med at lukke kampene mod Silkeborg-mandskabet.

- Begge mål kunne vi have forhindret. Begge gange kom der et løb i ryggen på en af vores angribere, som ikke fik fulgt manden, og det sidste mål kunne vi måske have stoppet med et frispark højere oppe på banen, og så scorede de fra en spids vinkel. 

- Det er lidt den samme historie som mod Young Boys FD senest. Vi tabte 1-2, og vi skulle været gået til pause foran 3-0. Der havde vi et par stykker på træværket, da vi var foran 1-0, så vi har haft lidt svært ved at gøre skidtet færdigt mod Young Boys, siger Jeppe Brun Svensson til bold.dk. 

Næste opgør for Vanløse er mod bundproppen Herlev søndag 22. maj klokken 13. Young Boys FD topper kvalifikationsspillet med 38 point, mens Karlslunde følger efter med 36 point. Vanløse er noteret for 35 point. Der resterer fem runder.

Læs også

3. div-overblik: Frem buldrer mod 2. division

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0