22/5 2021

Victor Kristiansen skal til U21-EM: Meget stolt

FC Københavns Victor Kristiansen skal med U21-landsholdet til EM, og det er venstrebacken stolt over, da han på ingen måde havde regnet med det.

FC Københavns Victor Kristiansen skal med U21-landsholdet til EM, og det er venstrebacken stolt over, da han på ingen måde havde regnet med det.

Superligaen Grundspil

18. runde
søn 20. feb 17:00

FCK

vs

OB

Victor Kristiansen har taget hovedstaden med storm, efter den 18-årige venstreback er kommet ind på FC København-mandskabet og imponerede stort.

Det er Kristiansen nu blevet belønnet for, da han fredag blev udtaget til det danske U21-landshold, som skal spille EM-kvartfinale mod Tyskland, og det er FCK-spilleren stolt over.

Det fortæller han til FCK's hjemmeside.

- Jeg blev udtaget til U19-landsholdet i efteråret, men kom alligevel ikke med på grund af corona. Så at komme med på U21-landsholdet nu til så stor en kamp i en slutrunde er et rigtig stort skulderklap til mig  og noget, jeg er meget stolt af. 

- Det havde jeg ærligt talt ikke forventet. Jeg snakkede kort med Capallas (U21-landstræner, red.), og han fortalte bare, at han så en rigtig lovende fremtid i mig og gerne ville give mig chancen. Så det sagde jeg selvfølgelig ja tak til.

18-årige Victor Kristiansen har spillet 14 kampe for FCK i 3F Superligaen, hvor han står noteret for tre assists.

Læs også

Capellas har fulgt FCK-back tæt: Meget moden

Fansene sang om FCK-back: Sygeste gåsehud

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0