15/7 2020

Viborg-chef: Vejle har taget de snævre sejre

Viborgs sportschef, Jesper Fredberg, peger på Vejles stabilitet som den helt store årsag til, at de tirsdag rykkede op i 3F Superligaen.

Viborgs sportschef, Jesper Fredberg, peger på Vejles stabilitet som den helt store årsag til, at de tirsdag rykkede op i 3F Superligaen.

Viborg måtte tirsdag endegyldigt vinke farvel til drømmen om oprykning i denne sæson, men de grønblusede sikrede sig til gengæld andenpladsen i 1. division.

Viborgs sportschef, Jesper Fredberg, roser Vejle Boldklub for en stabil sæson, men er samtidig optimistisk på de grønblusedes vegne.

- Vejle har et rigtig stærkt fodboldhold, og de har formået at være stabile over længere perioder i turneringen. De har også taget de snævre sejre, som nogle af os andre har haft lidt sværere ved. Cadeau til dem, siger Fredberg til TV3 Sport.

- Vi skal bygge på. Vi har lavet et generationsskifte i truppen, har en af de yngste startopstillinger i ligaen og spillede i dag (tirsdag, red.) med to 17-årige og en 18-årig. Vi har gang i mange ting, også med spillestil, og trods ændringerne har vi stadig været konkurrencedygtige på en flot andenplads.

- Så vi skal lægge lag på og løfte overliggeren, hvor vi kan, og det kan blandt være ved at få spillere ind, der kan være med til at sikre os, at vi kommer op og spiller Superliga, siger Fredberg.

Viborg har hentet 17 sejre i 31 kampe i denne sæson.

Læs også

VB-topscorer: Så glad for at jeg blev i klubben

Vejle slog Nykøbing og rykker op i Superligaen

Viborg sikrede andenpladsen med storsejr

VFF-chef: Vejle har været en tand bedre end os

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0