26/7 2021

VFF-back om dødbolde: Blandt de bedste i DK

Christian Sørensen mener, at Viborg er blandt de bedste hold i Danmark på dødbolde, og de grønblusede fik budt Brøndby op til dans, siger han.

Christian Sørensen mener, at Viborg er blandt de bedste hold i Danmark på dødbolde, og de grønblusede fik budt Brøndby op til dans, siger han.

Superligaen Grundspil

2. runde
FT

BIF

1 - 1

VFF

21'
1 0
Josip Radosevic
Mål
68'
1 1
Lars Kramer
Mål

Viborg hev et flot point med sig hjem fra Brøndby Stadion i søndagens Superliga-dyst mod de danske mestre, da Lars Kramer i anden halvleg sikrede 1-1.

Venstrebacken Christian Sørensen nød at være tilbage på den store scene i dansk fodbold, og han mener, at viborgenserne fik budt Brøndby godt op til dans.

- Det var sgu meget sjovt. Det er lang tid siden, jeg har spillet foran så mange tilskuere. Sidst, jeg var her, er vel 10 år siden, og det er stadig lige så fedt, sagde Christian Sørensen efter kampen.

- Fede fans, sindssygt god bane, godt hold, hovedkampen søndag klokken 18, jeg kan sgu ikke klage. Det er det, vi har kvalificeret os til, og jeg synes, vi gjorde det godt.

- Vi bød Brøndby op til dans, og vi prøvede at spille på den måde, vi gerne ville. Det fik vi et point ud af mod de danske mestre, og det kan jeg ikke klage over.

Christian Sørensen erkender, at Viborg kom svagt ud til kampen, men især i anden halvleg var der gode takter, mener han.

- Brøndby kom ud med et voldsomt tryk det første kvarter, hvor vi er lidt på hælene, og de fik et mål. Derfra kom vi stille og roligt igennem første halvleg, fik sat nogle ting sammen og havde nogle dødbolde.

- I anden halvleg kom vi godt ud og fandt nogle rum, og vi fik igen scoret på en dødbold.

- Når man står i Brøndby og ikke lige kan få prikket den ind, må man gøre det på dødbolde, og der er vi vist et af de bedste hold i Danmark.

Træner dødbolde to-tre gange om ugen
Viborg scorede det udlignende mål mod Brøndby på en dødbold, mens også matchvinder-målet mod FC Nordsjælland var efter en standardsituation.

Det er da også noget, der bliver trænet meget på i domkirkebyen.

- Vi har generelt meget fokus på dødbolde, fordi vi ved, det er et punkt, vi kan ramme alle hold i Superligaen på. Vi træner det to-tre gange om ugen og analyserer det meget.

- Og så hjælper det da selvfølgelig at have en spiller, der kan kaste lidt længere end de andre, og nogle store drenge, der er gode på hovedet, siger Christian Sørensen med et smil.

Christian Sørensen og Viborg skal på lørdag op imod FC Midtjylland på hjemmebane.

Læs også

Niels F: VFF havde ingen chancer i åbent spil

Viborg glad for dødbolde: Vi kan også sprudle

Viborg-bomber: Beviser vi har niveauet

Viborg tog point i mestrenes hule

31 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0