6/6 2020

Venstre foreslår markant flere end 500 tilskuere

Venstre mener, at det tilladte antal tilskuere skal vurderes individuelt for hver klub, men der bør tillades markant flere end de 500 tilskuere, som regeringen lægger op til.

Venstre mener, at det tilladte antal tilskuere skal vurderes individuelt for hver klub, men der bør tillades markant flere end de 500 tilskuere, som regeringen lægger op til.

I et udspil fra regeringen lægges der op til, at klubberne i 3F Superligaen snart kan få lov at lukke 500 tilskuere ind til kampene, men det forslag har mødt kritik fra flere sider.

FC København, Brøndby og AGF har blandt andre været ude og påpege, at 500 tilskuere ikke vil hjælpe nok, og at antallet bør hæves markant.

Regeringens forslag huer heller ikke i Venstre, der er klar til at tillade langt flere end 500 tilskuere.

- Vi taler markant flere tilskuere end 500. Venstre ønsker at åbne op for flere tilskuere, det skal der ikke være tvivl om. Om det så er 5000 eller 10.000 tilskuere, afhænger af, hvor stort stadion er, siger Venstres kulturordfører, Britt Bager, ifølge B.T. til Ritzau.

Venstre mener, at antallet af tilskuere på hvert enkelt stadion skal afhænge af det pågældende stadions kapacitet.

Britt Bager forklarer desuden, at hun ikke mener, at man risikerer at sætte genåbningen af Danmark over styr ved at tillade flere tilskuere end 500 til Superliga-kampe.

Hun bakker op om Divisionsforeningen, der også er klar til at tillade flere end de 500 tilskuere, som regeringens udspil omfattede.

Læs også

FCK's plan: 10.500 tilskuere i Parken

AGF-chef: 500 tilskuere er meningsløst

BIF: 500 tilskuere er det samme som et forbud

Thomsen om tilskuere: Krav kan overholdes

Divisionsforeningen: Vi er klar til tilskuere

28 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0