17/4 2021

Vendsyssel sejrede efter sent Hvidovre-koks

Vendsyssel hentede en sen 1-0-sejr i 1. division, efter Hvidovre-målmand Marco Brylov gik helt fejl af bolden i slutminutterne.

Vendsyssel hentede en sen 1-0-sejr i 1. division, efter Hvidovre-målmand Marco Brylov gik helt fejl af bolden i slutminutterne.

1. Division Kvalifikationsspil

25. runde
FT

VEN

1 - 0

HIF

86'
1 0
Tiémoko Konaté
Mål

Lørdag eftermiddag var der nyt spændende opgør i nedrykningsspillet i 1. division, da Vendsyssel bød Hvidovre op til dans.

Hvidovre lå inden kampen nogenlunde komfortabelt med ni point ned til stregen, mens Vendsyssel lå sidst.

Vendsyssel må undvære topscorer Mikkel Agger i noget tid på grund af en skade, og det var også tydeligt i lørdagens kamp, at nordjyderne manglede en målræv.

Første halvleg var ikke nogen flot fodboldkamp, og der var mange fejlafleveringer, mens det ikke rigtig lykkedes offensivt for nogen af holdene.

Tiemoko Konaté forsøgte og kom til et par udmærkede skudmuligheder for Vendsyssel, mens Nicolaj Agger i den anden ende var livlig uden at komme helt tæt på.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, hvor Zander Hyltoft stemplede ind med et par gode chancer - blandt andet et kraftfuldt skud fra kanten af feltet, som gik en meters penge forbi.

I den anden ende modtog Gustav Lindberg en god frispilning, men han fik ikke ordentligt træf på bolden.

Det lignede en nullert, men fem minutter før tid forærede Hvidovre sejren til Vendsyssel efter en grum fejl.

Konaté blev sendt af sted på en lang bold, og Hvidovre-keeper Marco Brylov mistimede fuldkommen sit indgreb på kanten af feltet.

Dermed kunne Konaté løbe alene mod mål og nemt score til 1-0 i det tomme net.

Hvidovre pressede på for en udligning i slutminutterne, og Oscar Buch havde en fin skudchance, der gik snert over mål, men tættere på kom de ikke.

Vendsyssel vandt dermed for første gang i ni kampe, og det var cheftræner Michael Schjønbergs blot anden sejr.

Læs også

Vendsyssel-midt: Hvidovre for gode til bunden

Udgik mod Skive: Agger frygter lang pause

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0