27/8 2021

Vendsyssel køber altmuligmand i Horsens nu

AC Horsens meddeler fredag, at man har solgt Rune Frantsen til Vendsyssel FF med øjeblikkelig virkning.

AC Horsens meddeler fredag, at man har solgt Rune Frantsen til Vendsyssel FF med øjeblikkelig virkning.

NordicBet Liga

14. runde
søndag 13:00

FCF

vs

VEN

29-årige Rune Frantsen havde oprindeligt skrevet kontrakt med Vendsyssel fra årsskiftet, hvor aftalen i Horsens stod til at udløbe, men så længe behøver han ikke vente.

Fredag oplyser AC Horsens således, at man har solgt den alsidige spiller før tid, så han skifter med det samme.

- Rune Frantsen havde lavet en aftale med Vendsyssel FF fra januar, og de har i en periode vist interesse for at tilknytte ham allerede nu. I takt med at vi har tilknyttet en spiller som Lubambo Musonda, der allerede har vist, at han har kvaliteterne til at erstatte Frantsen og også har andre spillere, der kan dække ind på de positioner, Frantsen dækker, så valgte vi at indlede dialogen med Vendsyssel FF, og vi er glade for, at vi har opnået enighed.

- Der er alt mulig grund til at takke Rune Frantsen, der har været en god repræsentant for os gennem godt tre et halvt år. Han er en super vellidt person i hele organisationen og en rigtig tro soldat, der passer sit arbejde og leverer 100 procent hver eneste gang, og det skal han have stor ros og tak for. Vi ønsker ham alt det bedste i Vendsyssel FF, siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

Rune Frantsen kom til Horsens fra netop Vendsyssel i 2018 og nåede 97 kampe for den gule fare.

Læs også

Vendsyssel henter back hjem fra AC Horsens

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0