15/7 2020

Vendsyssel fyrer Johnny Mølby og Ole Nielsen

Vendsyssel afbryder samarbejdet med cheftræner Johnny Mølby og sportsdirektør Ole Nielsen.

Vendsyssel afbryder samarbejdet med cheftræner Johnny Mølby og sportsdirektør Ole Nielsen.

Vendsyssel stopper med samarbejdet med cheftræner Johnny Mølby og sportsdirektør Ole Nielsen.

Også assistenttræner Henrik Larsen stopper med omgående virkning efter en skuffende sæson i 1. division, meddeler klubben.

- Jeg vil gerne takke Johnny Mølby og Henrik Larsen for deres store arbejde i Vendsyssel FF. Vi har intet haft at udsætte på deres indsats og engagement, men vi må også konstatere, at resultaterne og spillet ikke har levet op til vores forventninger. Derfor har vi besluttet at afbryde samarbejdet med virkning pr. d.d., siger bestyrelsesformand Jacob Andersen i en pressemeddelelse.

- Vores forberedelser til næste sæson er i fuld gang - og for at give vores nye cheftræner de bedste forudsætninger har vi valgt at skifte træner nu.

- Ole har, ligesom Johnny og Henrik, ydet en upåklagelig indsats, men vi har efter endt evaluering besluttet at nedlægge sportsdirektørstillingen.

- Fremadrettet vil sportsdirektørens arbejdsopgaver blive varetaget af den nye cheftræner i tæt samarbejde med Team Manager Mathias Kragh og undertegnede, siger Jacob Andersen.

Afløseren for Johnny Mølby og Henrik Larsen er allerede fundet og vil blive offentliggjort senere på dagen, meddeler klubben.

24 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0