12/7 2020

Velspillende Villa tog vigtige point mod Palace

Bundholdet Aston Villa vandt søndag en tiltrængt og vigtig sejr, da Crystal Palace blev sendt hjem med et 2-0-nederlag i bagagen i Premier League.

Bundholdet Aston Villa vandt søndag en tiltrængt og vigtig sejr, da Crystal Palace blev sendt hjem med et 2-0-nederlag i bagagen i Premier League.

Premier League

35. runde
FT

AVL

2 - 0

CRY

45'
1 0
Trezeguet
Mål
59'
2 0
Trezeguet
Mål
90'
2 0
Christian Benteke
Rødt kort

Det er ved at være sidste udkald for Aston Villa i bunden af Premier League. Søndagens kamp mod Crystal Palace var den fjerdesidste i denne sæson, og med syv point til Watford over nedrykningsstregen var Villa pisket til sejr.

Gæsterne fra Crystal Palace frister derimod en tilværelse i sikkerhed i midten af tabellen, men London-klubben kom ind til dagens kamp med en dårlig stime på fire nederlag i træk.

Kampen startede bedst for Palace, som efter otte minutters spil fik bolden dirigeret i nettet.

Mamadou Sakho steg til vejrs og dirigerede bolden i mål, men desværre for ham og Crystal Palace vurderede kampens dommer, at han havde dirigeret bolden med armen.

Scoringen blev derfor annulleret, og herefter begyndte Aston Villa at spille sig mere og mere ind i opgøret.

Både hjemmeholdet og gæsterne havde en del gode chancer i første halvleg, men vi skulle helt ind i første halvlegs overtid, før kampens første mål blev scoret.

Et frispark blev sendt ind i boksen, og her blev indlægget forlænget til bagerste stolpe. Her dukkede Trezeguet op, og med en hård inderside sparkede han Villa til pause med en 1-0-føring.

Scoringen motiverede Villa-mandskabet, som kom ud efter pausen med masser af energi. Det gav afkast efter et kvarter af anden halvleg.

Conor Hourihane headede bolden ind i feltet, hvor den lidt tilfældigt fik lov at ene for fødderne af Trezeguet. 

Egypteren fik akkurat fat i bolden med sin højre fod, hvorefter han med en flad afslutning scorede til 2-0.

Scoringen fik dog ikke Villa til at trække håndbremsen. Hjemmeholdet pressede ufortrødent på, og Vicente Guaita i Crystal Palace-buret måtte diske op med flere gode redninger. 

Aston Villas offensive indsats gav dog også plads til Crystal Palace i den anden ende af banen. Et kvarter før tid burde Patrick Van Aanholt have scoret, da han var alene igennem med Pepe Reina. 

Den rutinerede spanier blev dog den store i duellen og tættere på kom Crystal Palace ikke. Kampen endte 2-0 til Aston Villa, som dermed mindsker hullet til Watford og West Ham til fire point. 

Spændingen sluttede dog ikke da kampen blev fløjtet af. 

Umiddelbart efter dommeren havde afsluttet kampen blev Crystal Palace-angriberen Christian Benteke nemlig tildelt et rødt kort efter en batalje med Aston Villa-spilleren Ezra Konsa.

Læs også

Aston Villa-boss afviser John Terry-rygte

Sur Aston Villa-boss om straffe: En skændsel

Agent: Grealish har ingen United-aftale

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0