28/8 2021

Vejle sender midtstopper hjem til Vendsyssel

Vejle sender midterforsvaren Mads Greve tilbage til Vendsyssel FF, hvor han kom fra i 2017. Han skriver en aftale på to år.

Vejle sender midterforsvaren Mads Greve tilbage til Vendsyssel FF, hvor han kom fra i 2017. Han skriver en aftale på to år.

Superligaen Grundspil

13. runde
fredag 17:00

VB

vs

FCN

Vejle har fået en skidt start på 3F Superligaen denne sæson, med bare et point efter seks kampe, men det bliver ikke deres midterforsvarer Mads Greve, der kommer til at hjælpe dem væk derfra.

Vendsyssel FF meddeler nemlig, at de har hentet den 31-årige tilbage til klubben, hvor han også tidligere har tørnet ud i fire år fra 2013-2017.

- Vi er rigtig glade for, at Mads Greve har valgt at komme tilbage til Vendsyssel. Mads er en rigtig dygtig forsvarsspiller med stor rutine fra både 1. Division og Superligaen. Udover det er han en fantastisk leder, siger Henrik Pedersen og fortsætter.

- Han kommer til at blive en vigtig del i opbygningen af det “nye” hold og kulturen i klubben. Vi har mistet en del spillere med erfaring og rutine, og derfor har det også været vigtigt, at få noget af det ind den anden vej. Jeg er meget tilfreds med, at Greve er blevet en del af truppen.

Mads Greve har tidligere noteret sig for 125 kampe i nordjyske Vendsyssel, og nu bliver der rig lejlighed for at tilføje til den sum.

Første kamp i Vendsyssel-trøjen for Greve kan potentielt blive søndag, når de gæster HB Køge.

Læs også

Vendsyssel køber altmuligmand i Horsens nu

Vendsyssel henter tidligere EfB-keeper

FCF måtte nøjes med et point mod Vendsyssel

33-årige Peter Friis tvunget til karrierestop

Officielt: Vendsyssel henter Vejle-kant tilbage

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0