27/10 2021

Vejle-målscorer efter pokaldrama: Syg følelse

Vejle BKs Kevin Custovic var fuld af positivitet efter sejren på 3-1 over AC Horsens tirsdag aften, hvor svenskeren scorede sit første mål for Vejle.

Vejle BKs Kevin Custovic var fuld af positivitet efter sejren på 3-1 over AC Horsens tirsdag aften, hvor svenskeren scorede sit første mål for Vejle.

Der skulle 105. minutters fodbold til, før Vejle BK kunne tage føringen mod AC Horsens i deres kamp i DBU Pokalen.

Det var den svenske midtbanespiller Kevin Custovic, som satte Vejle i front.

- Det var en så syg følelse at score foran vores mange fans, og det føltes virkelig godt. Jeg gled på knæene foran dem, og da jeg kiggede op, kunne jeg bare se en mur af røde trøjer foran mig, og alle var vildt glade. Det var så fedt! Opbakningen var fantastisk, sagde Custovic til Vejle BKs hjemmeside.

Det var dog ikke Custovic der løb med overskrifterne. Der var derimod Allan Sousa, som scorede to af målene i 3-1-sejren.

- Jeg forsøgte at overtage Sousas hovedrolle, men så overgik han mig med sit andet mål.

Målet var det første i Vejle-trøjen for Custovic, som var stolt over sejren i lokalopgøret.

– Det var virkelig fedt at score mit første officielle mål for Vejle Boldklub. Jeg ved, at kampene mod AC Horsens er meget specielle og betyder meget for vores fans, og det var skønt at gøre dem glade i går med det mål og den kamp, som vi spillede, sagde den 21-årige.

Sejren giver Vejle det perfekte grundlag for en svær udekamp mod FC København i weekenden.

- Det var en fed oplevelse for mig personligt, men det var også en vigtig sejr for holdet. Nu har vi vundet to kampe sammen på få dage. Vi kæmper for hinanden og arbejder hårdt som hold, og det er et godt grundlag at bygge videre på.

Vejle besøger FC København i Superligaen søndag kl. 16.

Læs også

ACH-fans buhede af Hansson: Forventeligt

Sousa udsat for ølkast: Vi vil finde synderne

Vejle videre efter pokal-comeback mod ACH

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0