12/5 2021

Vejle-chef stopper: Skifter ikke til konkurrenter

Jacob Krüger stopper som teknisk chef i Vejle, men han forsikrer om, at det ikke er for at skifte til en konkurrerende klub. 

Jacob Krüger stopper som teknisk chef i Vejle, men han forsikrer om, at det ikke er for at skifte til en konkurrerende klub. 

Superligaen Grundspil

1. runde
søn 18. jul 12:00

VB

vs

RAN

Efter fire år hos Vejle meddelte klubben onsdag, at teknisk chef Jacob Krüger stopper i klubben. 

Sidder man med uro i kroppen som Vejle-fan og frygter, at han kunne finde på at skifte til en konkurrent, så kan man godt ånde lettet op. 

I sin afsked på klubbens hjemmeside fortæller den afgående chef, at han ikke stopper i klubben for at arbejde for en konkurrent. 

– Jeg har været utrolig glad for at være en del af Vejle Boldklubs nyere historie og den rejse, klubben har været på i min tid. Det er en klub, som betyder meget for mange, som har en stor opmærksomhed på sig, og som møder enorm opbakning.

- Når jeg vælger at stoppe nu, skyldes det i virkeligheden flere faktorer. Først og fremmest var min målsætning at aflevere Vejle Boldklub der, hvor klubben hører hjemme. Det havde jeg fuld tillid til ville lykkes.

- Dernæst er det ingen hemmelighed, at jobbet som teknisk chef er et, hvor man er på 24/7. Det er naturligt, at man på et tidspunkt mærker efter og kigger mod andre muligheder. 

- Jeg skal ikke til en konkurrerende klub, men jeg har valgt at skifte scene og gå en ny vej. Vejle Boldklub skal have en stor tak for både tilliden, jeg er blevet vist, de muligheder, jeg er blevet givet, og for opbakningen undervejs.

- Det har været et fantastisk job, og jeg er meget stolt over både oprykningen i 2018 efter ni sæsoner i 1. division, oprykningen til denne sæson, hvor der kun var én oprykningsgivende plads i ligaen, og ikke mindst den første overlevelse i 3F Superligaen i mere end 20 år, siger Krüger til klubbens hjemmeside. 

Assistenttræner Johan Sandahl overtager jobbet som teknisk chef i Vejle. 

Læs også

Krüger forlader Vejle - Sandahl overtager

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0