14/7 2020

VB-topscorer: Så glad for at jeg blev i klubben

Vejle Boldklubs topscorer Kjartan Finnbogason er særdeles glad for, at han valgte at blive i klubben efter nedrykningen i sidste sæson. 

Vejle Boldklubs topscorer Kjartan Finnbogason er særdeles glad for, at han valgte at blive i klubben efter nedrykningen i sidste sæson. 

1. division

31. runde
FT

VB

1 - 0

NFC

57'
1 0
Ylber Ramadani
Mål

Vejle Boldklub rykkede tirsdag aften tilbage op i 3F Superligaen, og det var blandt andet takket være klubbens topscorer Kjartan Finnbogason.

Islændingen har nettet 16 gange i løbet af sæsonen, og selvom det ikke blev til mål i aftenens kamp, så er han alligevel særdeles glad for at Vejle nu er tilbage i den fineste selskab.

Det fortalte han efter kampen i et interview med TV3 Sport, hvor han også understregede, at det var det helt rigtige valg at blive i klubben trods nedrykningen.

- Jeg hader, når jeg ikke scorer, men det skal ikke være et tema. Vi har gjort det fantastisk i 13 måneder.

- Jeg kan huske, da vi rykkede ned sidste år. Jeg havde været i klubben i tre måneder, og jeg stod herude og tudede. Det er lidt en anden følelse nu, og jeg er så glad for at jeg blev her og fik lov til at hjælpe klubben op i den bedste række.

Kjartan Finnbogason havde flere gode chancer i aftenens kamp mod Nykøbing FC, men opgørets eneste mål blev scoret af holdkammeraten Ylber Ramadani.

Læs også

Lykkelig VB-kaptajn: Det er fedt at være tilbage

Vejle slog Nykøbing og rykker op i Superligaen

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0