17/1 2022

VB sender Davidsen til Sverige

Viljormur Davidsen skifter Vejle ud med Helsingborg. Det skriver klubben på sin hjemmeside, hvor den takker færingen for sin tid i klubben.

Viljormur Davidsen skifter Vejle ud med Helsingborg. Det skriver klubben på sin hjemmeside, hvor den takker færingen for sin tid i klubben.

Allsvenskan

10. runde
søn 29. maj 15:30

HEL

vs

AIK

Han ankom til Nørreskoven i 2013, men nu er tiden i Vejle slut for Viljormur Davidsen.

Det står klart, efter at Vejle på sin hjemmeside mandag annoncerede, at den 30-årige færing skifter til nyoprykkede Helsingbors.

Henrik Tønder, der er administrerende direktør i Vejle, har kun gode ting at sige at om Davidsen efter sin mange år i klubben.

- Vi tager afsked med en spiller, der altid har været garant for ordentlighed og en helhjertet indsats. En spiller, der har været en leder gennem eksemplet og altid har været højt respekteret i spillertruppen. Viljo fortjener at spille fast og have en vigtig rolle i en trup, og dette skifte giver ham den mulighed. Det er en spiller, der har spillet sig ind i hjerterne hos tilskuerne og hos alle i og omkring Vejle Boldklub. Vi ønsker Viljo alt det bedste i Sverige, og så glæder vi os over, at han altid vil være en VB’er, udtaler Tønder til klubbens hjemmeside.

Davidsen ankom til Nørreskoven i 2013 fra Fredericia, og siden er det blevet til imponerende seks 205 kampe.

Læs også

Vejle tester mod fire i opstarten

Medie: Vejle sender Ezatolahi til Qatar

Vejle giver ung amerikaner fast kontrakt

14 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0