10/9 2021

VB 1968 snupper 39-årige Stephan Andersen

VB 1968 (Værebro Boldklub), der huserer i Sjællandsserien, har hentet den tidligere landsholdsmålmand Stephan Andersen til klubben, siger cheftræner Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

VB 1968 (Værebro Boldklub), der huserer i Sjællandsserien, har hentet den tidligere landsholdsmålmand Stephan Andersen til klubben, siger cheftræner Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

VB 1968 har mange tidligere topspillere i truppen blandt andre André Riel og Nicki Bille, men nu har Sjællandsserie-mandskabet sikret sig en kraftig forstærkning til målmandsposten.

Den tidligere landsholdsmålmand Stephan Andersen, der forlod FC København i sommer, er nemlig ny spiller i serieklubben. Det siger VB 1968-cheftræner Mohamad El-Faour til LigaBold.dk. Han siger, at kontakten er opstået via en bekendt i klubben.

- Det er en af vores bestyrelsesmedlemmer, der har kontakt til Stephan Andersen. Vi fortalte lidt om projektet og hans rolle i projektet. Det kunne han godt se sig selv i, og han synes, at det er spændende, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

Cheftræneren mener, at den 39-årige tidligere landsholdsmålmand kan bidrage med meget til VB 1968, og han kommer nok også til at deltage en del i det opbyggende spil.

- Han skal lære fra sig til de andre målmand, og jeg tænker, at han både spillemæssigt og fagligt kan hjælpe os rigtig meget med sikkerhed i bagkæden og feltet. Han komme med inputs i løbet af kampene, og han vil lette 20-25 procent af vores arbejde, da han nok vil 'sweepe' noget mere, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

Stephan Andersen fik 30 landskampe, og han har repræsenteret klubber som Brøndby IF, FC København, Real Betis og Evian. Ifølge transfermarkt.com er han noteret for hele 366 kampe i løbet af karrieren, hvor det er blevet til tre danske mesterskaber og tre pokaltitler.

Mohamad El-Faour siger, at det er planen, at Stephan Andersen får debut i næste weekend, og han er derfor ikke med, når VB 1968 møder Lundtofte Boldklub i morgen lørdag.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk. 

Læs også

VB 1968-chef: Har lavet aftale med André Riel

Stephan Andersen glæder sig til næste rejse

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0