28/11 2021

Vardy-dobbelt bag sejr i sne i seksmålskamp

Jamie Vardy leverede to mål i en 4-2-sejr til Leicester over Watford i Premier League, mens sneen faldt i tunge dynger over banen i anden halvleg især.

Jamie Vardy leverede to mål i en 4-2-sejr til Leicester over Watford i Premier League, mens sneen faldt i tunge dynger over banen i anden halvleg især.

Premier League

13. runde
FT

LEI

4 - 2

WAT

16'
1 0
James Maddison
Mål
30'
1 1
Joshua King
Mål på straffe
34'
2 1
Jamie Vardy
Mål
42'
3 1
Jamie Vardy
Mål
61'
3 2
Emmanuel Dennis
Mål
68'
4 2
Ademola Lookman
Mål

Søndag eftermiddag var der fløjtet op i Premier League, da Leicester tog imod Watford – og ligesom på mange andre stadions i England denne søndag foregik sagerne på en sneklædt bane.

Hjemmeholdet kom ind til opgøret med en skidt stime i bagagen, hvor det ikke var lykkedes at finde en sejr i de seneste tre forsøg, mens Watford kom ind til opgøret med en flot 4-1-sejr over Manchester United i frisk erindring fra sidste weekend.

Det var dog værterne, som kom bedst fra start, da James Maddison efter et kvarters spil kom på tavlen, efter at han på noget bizar vis pludselig stod helt fri på en lang fremlægning af Johnny Evans, inden Maddison køligt bankede læderet ind.

Forinden havde William Troost-Ekong ellers muligheden for at ekspedere bolden væk, men han dukkede sig, da bolden kom, fordi han troede, at der ikke var nogen bag ham – men det var Maddison og dermed 1-0.

Watford svarede tilbage et kvarter senere, da de tilkæmpede sig et straffespark, som norske Joshua King sikkert tog sig af fra 11-meter.

Det fandt Leicester sig imidlertid ikke længe i, for kort efter kom Jamie Vardy på tavlen med sit ottende sæsonmål. Maddison fandt den 34-årige angriber i dybden, og da Daniel Bachmann valgte at gå ud af sit mål, kunne Vardy lobbe den over fra en spids vinkel.

2-1 til Leicester, og så var Vardy ligesom i gang.

Ti minutter senere gjorde han det således også til 3-1 med sin anden scoring i opgøret, og så var Leicester for alvor på sejrskurs.

Vardy kom først på et hjørnespark fra Maddison ved forreste stolpe, og herfra forlængede han bolden ind over, hvor den til sidst sejlede ind langs sidenettet ved fjerneste stolpe.

I anden halvleg var sneen taget til, og det besværliggjorde forholdene for de to hold.

Om det var det, der var skyld i, at Timothy Castagne et kvarters penge inde i anden halvleg var lidt langsom til at få bolden under kontrol, vil han måske sige efter kampen – men Emmanuel Dennis fra Watford var ikke sen til at stjæle bolden fra ham, og så havde han en friløber.

Her lagde han bolden iskoldt ind over Kasper Schmeichel, og så var spændingen tilbage i opgøret.

Det varede dog ikke længere end små fem minutter, før at Leicester igen havde udbygget føringen til to mål.

En dybdebold fandt Harvey Barnes, og han gik til baglinjen, hvorfra han kunne finde en helt fri Ademola Lookman midt for mål, der gjorde det sidste arbejde færdigt til 4-2.

Det lod til for første gang i kampen at sætte en prop i målscoringen, og det blev i sidste ende ved de seks mål i en vigtig sejr for Leicester, der bringer dem op på en niendeplads i tabellen.

Watford ligger fortsat nummer 16 efter kampen med fire point ned til stregen – dog med en kamp mere spillet end Burnley, der fik deres kamp mod Tottenham udsat på grund af snevejr.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0