12/5 2021

Van Dijk melder fra til EM: Rigtige beslutning

Virgil van Dijk opgiver at blive klar til EM-slutrunden. Det er den rigtige beslutning, så han kan blive helt klar til pre-season, lyder Liverpool-stopperens egen analyse. 

Virgil van Dijk opgiver at blive klar til EM-slutrunden. Det er den rigtige beslutning, så han kan blive helt klar til pre-season, lyder Liverpool-stopperens egen analyse. 

Premier League

10. runde
lørdag 14:00

LIV

vs

BHA

Virgil van Dijk blev i oktober ramt af en grim ledbåndsskade efter et sammenstød med Everton Jordan Pickford. 

Det har siden da holdt ham ukampdygtig, mens både Liverpool-fans og hollændere har ventet i spænding på at få ham tilbage. 

De fleste Liverpool-fans har nok allerede afskrevet at se ham på denne side af sommerferien, og Holland må nu også forberede sig på et EM uden Van Dijk. 

- Det er syv måneder siden, at jeg blev skadet, og det har været en meget, meget lang vej. Jeg måtte tage det skridt for skridt, som jeg har gjort. Det er gået godt, og jeg har ikke rigtigt haft nogen tilbageskridt. Det er bare gået fint fremad. 

- I den seneste fase har jeg måtte tage en beslutning. Skal jeg deltage i EM-slutrunden - ja eller nej? Med alt det, der sker, så føler jeg, at det er den rigtigt beslutning ikke at tage til EM, så jeg kan gå ind i den sidste fase af min genoptræning, mens sæsonen er på pause. 

- Mit fulde fokus kommer til at være på pre-season, og det er mit realistiske mål, som jeg ser frem til. Selvfølgelig er jeg ærgerlig over at misse EM, hvor jeg skulle lede mit eget land, men sådan må det være, og det må jeg acceptere - vi må alle acceptere det. 

- Jeg tror, at det er den rigtige beslutning i det store perspektiv. Det er hårdt, men jeg har fundet fred med det, siger Virgil van Dijk til Liverpools hjemmeside.

Han blev skadet den 17. oktober mod Everton. 

Læs også

Klopp om Van Dijk: Er startet på løb igen

Kabak: Van Dijk har hjulpet mig med mit spil

De Boer udelukker ikke Van Dijk til EM

Klopp tvivler på Van Dijk og Gomez til EM

17 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0