18/1 2022

Vagner Love er landet: Snød presse og fans

Vagner Love landede i Billund Lufthavn tirsdag aften, men den brasilianske angriber ville ikke sige hej til fans og snakke med pressen. Han blev derfor smuglet ud af en anden udgang i lufthavnen.

Vagner Love landede i Billund Lufthavn tirsdag aften, men den brasilianske angriber ville ikke sige hej til fans og snakke med pressen. Han blev derfor smuglet ud af en anden udgang i lufthavnen.

Superligaen Mesterskabsspil

31. runde
I dag 17:00

SIF

vs

FCM

Billund Lufthavn (bold.dk): Forventningsfulde fans og medier var mødt op for at tage imod 37-årige Vagner Love, der skulle lande i Billund Lufthavn tirsdag aften med henblik på et skifte til FC Midtjylland. 

Fans havde FC Midtjylland-trøjer på og havde medbragt flag for at byde den brasilianske stjerne velkommen, og mediefolk var klar med spørgsmål til Love, men mediefolkene og fans måtte gå slukøret fra Billund Lufthavn. 

Vagner Love blev spottet på flyet fra Amsterdam til Billund, der landede 17.40 i Billund, og man fik et kort glimt af den tidligere brasilianske landsholdsspiller i Billund Lufthavn. 

Det var dog det eneste stjernestøv, som de fremmødte fik set til den 37-årige brasilianer. 

I godt to timer blev der ventet først inde i ankomsthallen og siden uden for, da Vagner Love muligvis ville dukke op fra en udgang, der lå udendørs og komme ud til de fremmødte. 

Tiden gik, og der blev spekuleret i, om han nogensinde ville komme ud for at tale med fans og presse.

I det kolde januarvejr kom den nedtrykkende besked klokken 19 om, at Vagner Love ikke ville ud til fans og presse, og at han var blevet smuglet ud af en anden udgang. 

- Jeg vil selvfølgelig komme og se ham på stadion, men lige nu er jeg utrolig skuffet over, at han ikke dukkede op, sagde en skuffet FCM-fan i Billund Lufthavn, da Love aldrig dukkede op.

Hvordan den brasilianske angriber er kommet ud af Billund Lufthavn, er endnu uvist, men ord fra brasilianeren blev det ikke i denne omgang. 

bold.dk havde ellers en fyldt blok med spørgsmål klar til brasilianeren, men vi måtte dog drage fra Billund Lufthavn uden at få brasilianeren i tale. 

Vagner Love har senest spillet for Kairat Almaty i Kasakhstan, og han kan også skrive klubber som CSKA Moskva, Flamengo, Corinthians, Monaco og Besiktas på CV'et. 

For det brasilianske landshold er det blevet 25 kampe i løbet af karrieren, og Love har FC Midtjylland-spilleren Evanders far som agent.

Læs også

Love-handel tæt på: Lander i Billund i dag

Medie: Vagner Love kun lægetjek fra FCM

19 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0