1/10 2020

Uvidende Jonas Wind ignorerede Hjulmand

Jonas Wind jubler over at blive udtaget til landsholdet og fortæller, at han ikke havde Kasper Hjulmands nummer kodet ind og derfor ignorerede landstrænerens opkald.

Jonas Wind jubler over at blive udtaget til landsholdet og fortæller, at han ikke havde Kasper Hjulmands nummer kodet ind og derfor ignorerede landstrænerens opkald.

UEFA Nations League A Gruppe 2

5. runde
søn 15. nov 19:45

DAN

vs

ISL

Kasper Hjulmand udtog i denne uge det landshold, der i oktober skal møde Færøerne, Island og England, og heriblandt var Jonas Wind, der er en af de mulige debutanter i truppen.

FC Københavns 21-årige angriber kunne tirsdag morgen se sin telefon ringe, men da det var et ukendt nummer, valgte han ikke at tage den.

Efterfølgende viste det sig, at det ikke var hvem som helst, der forgæves forsøgte at få hul igennem til Jonas Wind.

- FCK TV overraskede mig, og det var første gang, at jeg fik det at vide. Jeg snakkede så med Kasper Hjulmand om eftermiddagen, og han havde prøvet at få fat i mig om morgenen, men jeg havde sgu ikke hans nummer, og det, synes jeg, er fair nok.

- Jeg havde det ikke lige skrevet ind i telefonbogen. Han havde nok sagt det til mig inden, hvis jeg havde taget telefonen, men det gjorde jeg ikke, fortæller Jonas Wind.

Så du ignorerede landstræneren?

- Haha ja, det kan man sige. Men det var godt, at det gik alligevel, siger Jonas Wind med et stort smil.

Angriberen er særdeles stolt over udtagelsen til landsholdet, men samtidig fokuserer han ene og alene på de kommende to kampe med FC København.

- Det er klart, at det giver et boost og et skud selvtillid. Det var en dejlig besked at få, for at blive udtaget til A-landsholdet er noget af det største, man kan opnå som dansk fodboldspiller.

- Det er jeg meget stolt af, men når det er sagt, så har jeg lagt det bag mig, for der venter to vigtige kampe med FCK, før jeg kan tænke på landsholdet, siger Jonas Wind.

FCK møder torsdag aften Rijeka i Europa League-playoff, mens det søndag gælder FC Nordsjælland i 3F Superligaen.

Læs også

Hjulmand: Har set stor kvalitet i Jonas Wind

Wind på landsholdet: Troede ikke helt på det

Pione Sisto og Jonas Wind er på landsholdet

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0