8/5 2021

Utilfreds Guardiola: Der var straffe til sidst

Manchester City-manager Pep Guardiola var ikke tilfreds efter nederlaget til Chelsea, da de blev snydt for et klart straffespark kort før tid.

Manchester City-manager Pep Guardiola var ikke tilfreds efter nederlaget til Chelsea, da de blev snydt for et klart straffespark kort før tid.

Premier League

35. runde
FT

MCI

1 - 2

CHE

44'
1 0
Raheem Sterling
Mål
45'
1 0
Sergio Aguero
Brændt straffe
63'
1 1
Hakim Ziyech
Mål
90'
1 2
Marcos Alonso
Mål

Det skulle ellers have været den store dag, hvor Manchester City endegyldigt kunne lade sig kåre som engelske mestre, men sådan gik det ikke.

Chelsea kom nemlig til Manchester og ødelagde festen, da de vendte 0-1 til 2-1 og vandt Premier League-opgøret. Men det kunne have været endt helt anderledes.

Kort tid inden Chelseas 2-1-scoring blev Raheem Sterling nemlig nedlagt i feltet af Kurt Zouma, men dommeren valgte ikke at give City chancen for pletten, og det var en forkert beslutning.

Det fortæller City-manager Pep Guardiola til Sky Sports.

- Det var en tæt kamp, men helt generelt spillede vi rigtig godt. Vi mistede chancen i det sidste minut af første halvleg på straffesparket. De er en godt mandskab, men vi spillede bedre. Vi var i en god position, men så scorer de til sidst.

- Der var straffe. Det er alt. Det sker, da det jo er fodbold. Vi vil næste gang forsøge at score fra pletten. Det er alt, hvad jeg kan sige. Men jeg så det på tv´et, og det var altså et straffespark, udtaler Pep Guardiola.

Det var Sterling, som satte Manchester City i gang, inden Hakim Ziyech og Marcos Alonso afgjorde opgøret til fordel for Chelsea i 2-1-sejren.

Læs også

AC udgik med skade: Han er utrolig vigtig

Chelsea udskød Manchester Citys guldfest

20 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0