22/1 2022

United tog det hele til sidst mod Hammers

Manchester United vandt lørdag 1-0 hjemme mod West Ham i Premier League, efter at Marcus Rashford scorede i tre minutters overtid.

Manchester United vandt lørdag 1-0 hjemme mod West Ham i Premier League, efter at Marcus Rashford scorede i tre minutters overtid.

Premier League

23. runde
FT

MUN

1 - 0

WHU

90'
1 0
Marcus Rashford
Mål

Lørdag eftermiddag tog Manchester United imod West Ham i Premier League.

Det var et direkte opgør om positionerne i subtoppen af rækken, og for en gangs skyld, var det Manchester United, der fra en syvendeplads jagtede West Ham på fjerdepladsen i tabellen.

Hjemmeholdet kom til kampen med Cristiano Ronaldo på toppen, mens der endnu engang også var plads til det svenske stortalent Anthony Elanga.

West Ham skulle forsøge at vaske den seneste kamp af sig, da man tabte 2-3 til Leeds på hjemmebane i den forgangne runde, men The Hammers kom ikke med meget i første halvleg – eller også var Manchester United bare dygtige til at lukke London-holdet ned.

Hjemmeholdet var nemlig bedst i den første halvdel af kampen, selvom United dog også havde svært ved for alvor at true West Ham-målet.

Efter 36 minutter ville Cristiano Ronaldo have et straffespark, da han gik til jorden i feltet efter en duel, men dommeren vinkede afvisende.

Første halvleg endte målløs og uden de store chancer at berette om.

Stor forløsning til allersidst 

Der var ikke gået mere end fire minutter af anden halvleg, før værterne bed fra sig for første gang.

Fred fik lidt tilfældigt bolden med sig ind i feltet, og han trykkede af mod det korte hjørne, men Alphonse Areola var på plads i målet.

Anden halvleg bød på en del flere afslutninger end den første, men ikke mange af dem var inde for rammen.

I kampens slutfase pressede Manchester United på for den forløsende scoring, og først kom Marcus Rashford på banen, inden man med otte minutter igen også satte Edison Cavani og Anthony Martial ind for at hjælpe til med målscoringsambitionerne - det var en god idé.

West Ham var dog tæt på at løbe med sejren, da Tomas Soucek kom først på et hjørnespark med to minutter igen, men afslutningen gik tæt forbi den venstre opstander.

Det lignede længe en målløs affære, men i tre minutters overtid blev Edison Cavani sendt igennem i feltets venstreside efter en omstilling. Han fandt en fri Marcus Rashford foran mål, og så kunne jublen bryde løs på Old Trafford, da Manchester United løb med det hele til sidst.

Sejren sender Manchester United forbi West Ham i tabellen, hvor 'De Røde Djævle' nu indtager en midlertidig fjerdeplads.

71 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0