22/1 2022

Union-sejr i Rønnows Bundes-debut for Union

Frederik Rønnow fik lørdag debut for Union Berlin  i Bundesligaen, da klubben sejrede på udebane mod Gladbach efter en taktisk affære, hvor Max Kruse blev helten med to scoringer for hovedstadsklubben.

Frederik Rønnow fik lørdag debut for Union Berlin  i Bundesligaen, da klubben sejrede på udebane mod Gladbach efter en taktisk affære, hvor Max Kruse blev helten med to scoringer for hovedstadsklubben.

Bundesliga

20. runde
FT

GLA

1 - 2

UBE

18'
0 1
Max Kruse
Mål på straffe
40'
1 1
Kouadio Kone
Mål
84'
1 2
Max Kruse
Mål

Union Berlin skulle kæmpe om vigtige point i subtopstriden, da hovedstadsklubben gæstede Borussia Mönchengladbach i Bundesligaen lørdag.

Således lå Union, der for første gang i Bundesligaen startede med Frederik Rønnow mellem stængerne, på femtepladsen inden opgøret, mens værterne indtog ligaens 12.-plads.

Det var da også gæsterne fra Union, der satte sig på spillet i kampens indledning. 

Det første kvarters penge medførte det ikke de store chancer til gæsterne, men det ændrede sig, da Denis Zakaria havde hånden på bolden i Gladbach-feltet. Max Kruse kunne med et sikkert spark udplacerer Yann Sommer og gøre det til 1-0 for Rønnow og co.

Gladbach bragte dog balance i regnskabet i det 40. minut. 

Embolo satte to spillere af i højre side og fandt Jonas Hofmann, som spillede Kouadio Kone fri på kanten af feltet. Herfra kunne den 20-årige Koné med et lækkert, følt spark udplacere Rønnow i målet til 1-1, som også blev stillingen ved pausen.

Anden halvleg var præget af en noget mere taktisk tilgang til spillet, og i en halvleg, hvor Gladbach var mest på bolden, var der ikke mange chancer at berette om.

I det 77. minut diskede Rønnow op med en fin fodparade, der dog kastede en kæmpe chance af sig i form af en ripost til Gladbachs Netz, der på forunderlig vis sparkede bolden over mål, og den afbrænder skulle vise sig at blive dyr.

Max Kruse blev nemlig dobbelt målscorer i det 84. minut, da han udnyttede et fint opspil og en fin Niko Giesselmann-assist til at bringe Union Berlin på sejrskurs med 2-1.

Der kom ikke yderligere scoringer i opgøret, og dermed kunne Rønnow og holdkammeraterne juble over tre dejlige point.

Med sejren ligger Union Berlin på fjerdepladsen i Bundesligaen, hvor Gladbach nu er 12'er.

 

Læs også

Rønnow får Bundesligadebut for Union

Rønnow får endelig chancen for Union

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0